Atenție, părinți și bunici! ”Făbricuţa de mărțișoare” se deschide la Câmpulung

de | 18.02.2024 14:25 | Câmpulung Muscel, Lifestyle

Vești bune de la Muzeul Municipal Câmpulung. În întâmpinarea primăverii şi a zilei de 1 Martie, Secţia de Etnografie şi Artă Populară, din cadrul Muzeului Municipal Câmpulung, redeschide, şi în acest an, ”Făbricuţa de mărțișoare”.

Atelierele ”Făbricuţa de mărțișoare” vor fi deschise în zilele de 28 şi 29 februarie, între orele 09:00 -16:30. Participanții vor putea coase, lipi, împleti sau picta, pentru a confecţiona atât mărţişoare, cât şi diverse cadouri simbol pe care să le ofere bunicelor, mamelor, surorilor ori colegelor cu prilejul zilelor de 1 şi 8 Martie. Totodată, participanţii vor avea şansa de a învăţa de la invitații speciali, precum: meșterițele populare Izabela Ion și Raluca Drăghici, să transforme diverse materiale în mici opere de artă. Taxa de participare/ intrare este de 3 lei/elev, student, pensionar și de 6 lei/adult. Toţi cei ce doresc să participe la atelierele special pregătite pentru mâini dibace, sunt aşteptaţi să se înscrie la numărul de telefon 0748.165.819, până pe 23 februarie 2024, în limita locurilor disponibile și în ordinea înscrierilor.

Sursă foto: Facebook Muzeul Câmpulung Muscel.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Om de afaceri argeșean – furnizor pentru marile lanțuri farmaceutice din România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Câmpulung Muscel