Actorul Mitică Popescu a murit la vârsta de 86 de ani!

de | 03.01.2023 19:05 | Știri, Eveniment, Național

Doliu în lumea teatrului! Astăzi, marți, 3 ianuarie, s-a stins din viață actorul Mitică Popescu, a informat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală, medicul Silvius Negoiţă, potrivit g4media.ro.

Potrivit sursei citate, actorul a avut ”probleme cardiace, pe fondul multiplelor comorbidităţi”.

Mitică Popescu s-a născut la data de 2 decembrie 1936, la Bucureşti. În anul 1967, acesta a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică ”I.L. Caragiale” din Bucureşti.

Cunoscutul actor a jucat pe scena Teatrului Naţional ”Mihai Eminescu” din Timişoara, dar a urcat și la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, potrivit Agerpres.

Debutul său a fost la Teatrul Mic din Bucureşti, în 1973, în piesa ”Philadelphia eşti a mea” de Brian Friel, în regia Soranei Coroamă Stanca. Acesta a jucat în acest teatru până în 2010.

De asemenea, acesta a fost și prezentatorul uneia dintre cele mai longevive producţii TVR, emisiunea ”D’ale lui Mitică”.

 

Sursa Foto Impact.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier cu două autoturisme în Moșoaia!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: