Actrița Marinela Chelaru a ajuns la spital! Are probleme de sănătate grave

de | 23.03.2023 13:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Actrița Marinela Chelaru a ajuns la spital! Are probleme de sănătate grave

Actrița Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital, în urma unor probleme de sănătate, după ce acum ceva timp a fost operată la inimă.

Aceasta se află internată într-un spital din București, acolo unde chiar ea a mers, după ce a acuzat stări de rău, fiind nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, potrivit Fanatik.

Am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit foarte bine. De două zile mă simt tot mai rău. Nu mă simt bine deloc cu inima, m-a tăiat `pe motor` și acum am probleme mai tot timpul. De câte ori mă simt rău vin la spital să previn ceea ce ar putea fi și mai rău, nu stau să ajung ca problemele să devină majore. Este greu, foarte greu”, a declarat actrița pentru sursa citată.

Marinela Chelaru are probleme de sănătate de mult timp, în trecut suferind o intervenție chirurgicală la inimă. Atunci i-a fost înlocuită una dintre artere cu o venă de la mână.

Din cauza acestor probleme de sănătate, actrița este nevoită să meargă periodic la doctori.

Sunt nevoită să îmi fac toate investigațiile, nu am ce să fac. M-a luat așa deodată. Aștept să văd ce zic medicii că trebuie să îmi facă și un doppler că e posibil să am niște vase înfundate, asta e, ce să fac”, a adăugat actrița.

Foto Societatea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Abonamentul Netflix a fost ieftinit pentru clienții din România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole