anchetaonline.ro

Radu Perianu: Județul Argeș a fost alături de Turcia în momentele grele, o dovadă de solidaritate și prietenie!

de | 23.03.2023 12:40 | Știri, Administrație, Județean

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu a anunțat faptul că astăzi, 23 martie, a primit vizita Ambasadorului Turciei la București, Excelența Sa Özgür Kıvanç Altan.

Argeș prefect

Acesta a fost însoțit de o delegație formată din conducerea Asociației Oamenilor de Afaceri Turci și deputatul Nicolae Georgescu.

La întâlnire a participat de asemenea și militarul argeșean Daniel Constantin, unul dintre ofițerii participanți la misiunile de salvare și ajutorare din Turcia.

Argeș prefect

M-am bucurat să îl am alături în delegație pe locotenent colonelul Daniel Constantin, unul dintre ofițerii participanți la misiunile de salvare și ajutorare din Turcia, după cutremurul care a lovit țara.

 

Militarul argeșean a mers în Gaziantep și i-a ajutat pe localnici să primească îngrijiri medicale, hrană și apă. Am fost impresionat de momentul în care Excelența Sa Özgür Kıvanç Altan s-a ridicat și l-a îmbrățișat în semn de mulțumire! De asemenea, ceilalți membri ai delegației au spus că și-au pierdut oameni dragi și că sunt recunoscători României pentru tot ajutorul.

 

Am păstrat un moment de reculegere în semn de respect!”, a transmis Radu Perianu.

Argeș prefect

Întâlnirea de astăzi a continuat cu o prezentare a județului Argeș, din punct de vedere economic, istoric și turistic.

 

Turiștii turci sunt pe locul II într-un top al străinilor care vizitează județul nostru.

 

Am încredere că bunele relații vor continua și consider benefice astfel de vizite pentru consolidarea legăturilor internaționale!”, a mai adăugat  prefectul județului Argeș.

 

Argeș prefect

Foto: Facebook Radu Perianu

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu