Vremea de Florii și de Paște! Estimările făcute de meteorologi

de | 23.03.2023 12:39 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Vremea de Florii și de Paște! Estimările făcute de meteorologi

Meteorologii vin cu vești privind prognoza meteo din perioada următoare. Specialiștii Accuweather spun că vom avea o primăvară călduroasă în sudul și estul Europei.

Inclusiv în România vremea va fi deosebit de caldă. Însă, acest lucru nu înseamnă că vom scăpa de episoadele cu zile ploioase și vreme instabilă, specifică primăverii.

Meteorologii Accuweather precizează faptul că săptămâna viitoare își va face apariția un nou val de aer cald peste Europa, urmând să ajungă și în România, conform România TV. Temperaturile pot atinge chiar și 23 de grade.

Vor fi temperaturi de primăvară, mai ales în a doua jumătate a săptămânii, deci de miercuri încolo. Joi și vineri vor fi temperaturi în jurul a 20 de grade în multe zone ale țării, probabil ajungând până spre 23 grade în partea de sud.”, a transmis Florinela Georgescu, director executiv al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), la Digi 24.

Cum va fi vremea de Florii și de Paște

Așa cum vă informam, meteorologii spun că vremea va fi călduroasă săptămâna viitoarea, urmând, însă, ca din weekend să se răcească și să apară și precipitațiile. Această răcire a vremii se va menține până spre finalul lunii aprilie.

Cel mai probabil, atât de Florii, cât și de Paște, vremea va fi capricioasă. Maximele vor fi mai scăzute decât în această perioadă, dar vor fi valori termice specifice lunii aprilie.

Aș vrea să subliniez, în mod deosebit, creșterea temperaturilor din cursul nopților, pentru că ultimele nopți au fost mai reci în jumătatea de nord a țării. Nu sunt vești foarte bune de durată însă, pentru că deja weekendul viitor este de așteptat o răcorire a vremii. Probabil că sfârșitul săptămânii și primele zile ale săptămânii viitoare vor aduce și precipitații în condițiile în care nu vor fi maxime mai mari de 14-15 grade până spre sfârșitul lunii aprilie, semnalul fiind al unei evoluții apropiate de normă”, a adăugat Florinela Georgescu.

Foto Leicestermercury.co.uk

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Abonamentul Netflix a fost ieftinit pentru clienții din România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole