Accident cu 3 mașini! Doi oameni au ajuns la spital

de | 04.04.2022 16:49 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

INFORMAȚII NOI

În accidentul rutier a fost implicat și un al treilea autoturism, avariat ușor.

Potrivit oamenilor legii, un șofer de 45 de ani, din Stâlpeni, care se deplasa din direcția Pitești spre Câmpulung, a intrat în coliziune cu mașina care circula în fața sa, în aceeași direcție, la volanul căreia se afla un bărbat de 41 de ani din Câmpulung.

accident_stalpeni

Din cauza impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în față, intrând într-o altă mașină care circula înaintea sa. La volanul celei de-a 3-a mașini implicate se afla o șoferiță de 51 de ani, din Stâlpeni.

Au fost rănite două persoane din cel de-al doilea autoturism, șoferul și pasagera din dreapta față, o femeie de 51 de ani, din Mihăești. Din fericire, nu au suferit răni grave.

Conducătorii autovehiculelor implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art, 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, au transmis polițiștii.

Cele două victime anunțate anterior, au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ.

 

INFORMAȚII INIȚIALE

În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc în localitatea argeșeană Stâlpeni, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit. Potrivit reprezentanților ISU Argeș, două persoane sunt rănite, fiind asistate de către paramedicii SMURD ajunși la fața locului.

Pompierii de la Detașamentul Mioveni intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al SAJ.

De asemenea, pompierii asigură în zonă măsuri specifice.

În aceste momente, traficul este dirijat de polițiști pe o bandă.

Politiștii Secției de Poliție Rurală Stălpeni au intervenit pentru sprijin, iar polițiștii Serviciului Rutier Argeș au luat măsuri pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetării și eliberarea părții carosabile”, transmit polițiștii.

 

 

Foto ISU Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Pitești | Stâlpeni