anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident rutier cu camion în Bascov! O victimă a fost transportată la spital!

de | 31.01.2023 09:19 | Știri, Eveniment, Județean

INFORMAȚII NOI, 31 ianuarie

Potrivit cercetărilor, desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, un bărbat de 50 de ani, din județul Cluj, care conducea o autoutilitară, cu semiremorcă, pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești, a lovit un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 42 de ani, din Arad, care se deplasa în aceeași direcție.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului, care a fost transportat la spital.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, transmite Poliția Argeș.

Update

În accidentul rutier au fost implicate un microbuz și un cap tractor cu remorcă.

Camionul s-a angajat în depășirea unei coloane, fără se asigure. În același timp, microbuzul se afla în depășire.

Șoferul camionului nu s-a asigurat în oglindă laterală stânga și l-a lovit pe cel cu duba, aruncându-l într-un șanț din beton.

În urma evenimentului, șoferul dubei, un bărbat de aproximativ 42 de ani, a fost preluat de o ambulanță și dus la spitalul din Pitești. Acesta a suferit un traumatism lombar.

Victima a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj al SAJ care se întorcea de la un alt caz, ulterior fiind predată echipajului SMURD care o transportă la spital.

La locul solicitării, pompierii asigură măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

Traficul este perturbat, se circulă alternativ. poliția va deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului de tir .

 

Știre inițială, 30 ianuarie

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu doar câteva momente, pe raza comunei Bascov.

Din primele informații date de către ISU Argeș, în eveniment sunt implicate un autoturism și un camion.

La fața locului se deplasează pompierii de Detasamentul Pitești cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

 

Foto descriptiv.

Foto Aleph News

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident grav în Argeș! Mașină răsturnată în pârâu! Victimele erau moarte de peste 2 ore!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: