(VIDEO) Accident grav în Argeș! Mașină răsturnată în pârâu! Victimele erau moarte de peste 2 ore!

de | 30.01.2023 17:51 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI 17.51

Doi oameni au murit înecați după ce mașina în care se aflau a căzut cu rotile in sus într-un pârâu din judetul Argeș, sub un pod. A fost văzută de cineva care a sunat la 112. Pompierii au ajuns acolo și i-au găsit pe cei doi in masină după ce au tras autoturismul cu un buldoexcavator.

Accidentul a avut loc în comuna Rociu din judetul Argeș. Autoturismul a ieșit de pe stradă, s-a răsturnat și a alunecat, pe pavilion, sub un pod, în albia pârâului Dâmbovnic. Deasupra apei au rămas doar roțile masinii. Din aceasta cauza abia într-un târziu cineva a văzut autoturismul și a sunat la 112 după ce a intuit și s-a uitat atent la ce e sub pod.

În interiorul masinii se aflau doi bărbați de 53 și 64 de ani din localitatea Moșoaia, care fusesera sa cumpere cereale pentru porumbei, unul dintre ei fiind columbofil.

Mașina a fost extrasă din pârâu cu ajutorul buldoxcavatorului, iar pompierii i-au evacuat pe cele două victime. Paramedicii au început manevrele de resuscitare, iar în sprijinul salvatorilor de la Punctul de Lucru Rociu și Detașamentul Bradu a sosit și o ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă.

Din nefericire, bărbații nu au răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au fost nevoiți să declare decesele.

ACCIDENT ROCIU - (VIDEO) Accident grav în Argeș! Mașină răsturnată în pârâu! Victimele erau moarte de peste 2 ore!

Foto Info Trafic Pitești

Victimele tragicului accident sunt din Moșoaia și au 53, respectiv 64 de ani.

La fața locului au intervenit pompierii de la Punctul de Lucru Rociu și Detașamentul Bradu cu două autospeciale de intervenție, o barcă de salvare și o ambulanță SMURD, dar și o ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă.

masina parau rociu - (VIDEO) Accident grav în Argeș! Mașină răsturnată în pârâu! Victimele erau moarte de peste 2 ore!

Foto IPJ Argeș

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Știre inițială

Un apel la 112 anunța, în urmă cu puțin timp, că o mașină este căzută într-un pârâu de pe raza comunei Rociu, satul Șerbănesti, comuna Rociu.

Potrivit polițiștilor, nu se știe dacă sunt victime și de când este autoturismul în pârâu. Se pare că persoana care a anunțat evenimentul, nu a văzut dinamica acestuia.

La fața locului intervin pompierii de la Punctul de Lucru Rociu și Detașamentul Bradu cu două autospeciale de intervenție, o barcă de salvare și o ambulanță SMURD.

De asemenea, la locul incidentului a fost adus un buldoexcavator de către autoritățile locale, cu ajutorul căruia să se poată creea vizibilitate și acces în interiorul autoturismului, care se află răsturnat în apropierea unui mal.

Sursa foto/ video: ISU ARGEȘ/ IPJ ARGEȘ

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Un șofer beat a intrat cu mașina în autospeciala de poliție și a fugit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole