Doctorul George Cănănău, managerul Dental Studio: „Am fost primii din Argeș în materie de chirurgie ghidată și cu siguranță că anii ce vor veni vom bifa și alte premiere”

de | 30.01.2023 17:45 | Lifestyle

 

Este medic stomatolog cu 15 ani de experiență în domeniu, având specializarea în chirurgie. În 2008, a părăsit Republica Moldova și a venit în cealaltă țară a sa, în România, pentru perspectivele pe care i le oferea piața de aici. În 2010, deschidea primul cabinet stomatologic – Dental Studio -, la Mioveni. Doctorul George Cănănău este deja un nume cunoscut în comunitatea sa cu atât mai mult, cu cât, în toți acești ani, a venit cu numeroase premiere. În 2014, aducea, la Mioveni, primul tomograf dentar din Argeș, într-o clinică stomatologică, apoi, în 2016, achiziționa, tot în premieră, scanere intraorare digitale. Cum se traduc aceste achiziții pentru pacienți? Este foarte simplu: operația este realizată digital cu șanse de reușită de 99,9%, trauma este minimă, fără umflături și vânătăi, o adicție osoasă pentru care era nevoie de opt luni se rezolvă în 24 de ore, iar costurile sunt reduse chiar și cu 50%.

 

În 2023, pentru managerul Dental Studio urmează un salt important în afacerea sa: primul pas pentru a-și deschide o clinică dentară și la Pitești. Ar fi putut să îl facă ceva mai demult, dar și-a dorit să nu fie doar o clinică la fel ca toate celelalte, ci una care să facă diferența pe piață, așa cum s-a întâmplat și la Mioveni.

În 2023, urmează să cumpăr un spațiu comercial în Pitești pentru a deschide a doua clinică Dental Studio. Este un pas pentru care am muncit ani buni și pe care am decis să îl fac acum. Va fi o clinică ce va funcționa după filosofia celei de la Mioveni, aici unde suntem, ca timp de execuție, peste tot ceea ce există pe piață. Clienții ne știu drept profesioniști serioși și prompți în tot ceea ce facem. Vrem să păstrăm, așadar, ștacheta la fel de sus. În plus, clinica de la Pitești va oferi servicii mult mai diversificate și complexe, vom avea medici specializați pe fiecare categorie de afecțiuni. Ca de obicei, voi veni cu noutăți pentru piața argeșeană, pentru că sunt mereu cu ochii pe ceea ce se întâmplă în afară.”, ne-a declarat doctorul George Cănănău.

Cum va reuși să atragă specialiști în viitoarea clinică, în contextul în care vorbim despre o criză generalizată de forță de muncă în toate domeniile?

Noi ne pregătim viitoarele cadre de pe acum. Am lucrat și lucrez cu rezidenți. Medicii pe care îi avem în clinică sunt pregătiți de mine 90%. Îmi place să lucrez așa, pentru că îi pot pregăti arătându-le tehnicile mele, validate ca eficiență în ani de experiență. Cred că la fiecare medic se poate vedea ceva din «semnătura» mea. În egală măsură am fost deschis, la rândul meu, la planurile și metodele de tratament pe care mi le-au propus colegii. Consider că mereu avem de învățat unul de la celălalt și că doar așa poți crește o echipă valoroasă.”, ne-a mai declarat managerul Dental Studio.

Deși face parte dintr-o generație despre care se spune că a pus… burta pe carte, doctorul George Cănănău spune că experiența de până acum cu tinerii stagiari l-a  făcut să realizeze că nu vorbim neapărat de tiparul unei generații și că fiecare persoană este unică în felul său:

Cred că o persoană este responsabilă, indiferent de generația din care face parte, dacă acesta este felul său. Am avut de-a face numai cu astfel de tineri, responsabili, dornici să învețe, curioși și deschiși la nou. Fiecare generație are avantajele sale și, dacă am crescut ca echipă, este pentru că am știut să punem în valoare ce a avut fiecare mai bun.”

Privind înapoi, managerul Dental Studio spune că este foarte mândru de realizările sale, în special de premierele în materie de aparatură, care au contribuit substanțial la calitatea serviciilor oferite pacienților:

Am fost primii din Argeș în materie de chirurgie ghidată și cu siguranță că anii ce vor veni vom bifa și alte premiere. Pentru mine, ca medic, profitabilitatea unei afaceri a picat de fiecare dată pe locul doi atunci când a fost vorba de oameni. De aceea am căutat mereu să investesc în aparatură de ultimă generație, care să îmi garanteze de fiecare dată rezultate optime pentru toți cei care ne trec pragul. Ne place atunci când clienții pleacă de la noi cu cel mai frumos zâmbet pe care îl pot avea.”

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bogdan Ștefănescu: Adaptabilitatea la noua realitate este esențială supraviețuirii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: George Cănănău