Cătălin Andrei: Sunt mulțumit de tot de am făcut, de fiecare decizie sau de fiecare proiect, pentru că sunt ale mele. Bune, rele, mi le asum!

de | 30.01.2023 18:00 | Lifestyle

 

Cătălin Andrei este purtătorul de cuvânt al PNL Argeș și consilier local. În prezent, este antreprenor și are în spate o experiență dobândită în mass-media și în comunicarea politică. Spune că planurile pe care le urmează în 2023 își vor arăta roadele în 2024. Relativ nou pe scena politică, ținând cont că este consilier local de doi ani, face parte din echipa cu care președintele Senatului, Alina Gorghiu, vrea să câștige Argeșul. Anul politic 2024 va fi unul în care tinerii, cu experiență, cu charismă și cu determinare vor avea un cuvânt greu de spus, explică liberalul Cătălin Andrei.

 

În 2024, ne vom afla în fața unor examene importante, cu patru tururi de scrutin, europarlamentare, parlamentare, prezidențiale și locale. Așa că anul 2023 va fi dedicat proiectelor politice și administrative în perspectiva lui 2024. Sunt consilier local și vicepreședinte PNL Argeș, așa că îmi voi concentra energia în două direcții. În zona administrativă din Bascov, împreună cu colegii mei voi lucra în continuare pentru elaborarea unor proiecte de dezvoltare și voi lupta pentru transparentizare. În plan județean, vreau să intensificăm campania noastră de comunicare, pentru că cel mai important este să le spunem deschis oamenilor ce facem, noi liberalii, bine pentru ei.”- detaliază domnia-sa planurile pentru care construiește.

 

Crede, de altfel, în construcțiile echilibrate și conectate corect la realitățile vremurilor ca soluție pentru a avea rezultate eficiente. Pentru că, într-adevăr, aceste realități se schimbă de la generație la generație, inclusiv în domeniul în care a ales să acționeze cu pasiune și energie.

 

Orice context în care te dezvolți în prezent evoluează peste câțiva ani, pentru că așa e în firea lucrurilor. Să luăm drept exemplu comunicarea politică din anii ՚90, față de comunicarea din prezent. Nu putem spune că cei care lucrau atunci o făceau greșit, chiar dacă acum poate privim ușor ironic în urmă. Cum lucrăm astăzi este urmarea unui salt uriaș și, cu cât lumea evoluează, cu atât ne dezvoltăm profesional mai bine.”, explică domnia-sa, privind cu optimism și mândrie către generația de specialiști alături de care are șansa să învețe și să crească.

 

Nu știu dacă suntem chiar în fața unei crize. Specialiștii sunt bunul cel mai de preț al unei companii, instituții, partid și așa mai departe. Dacă vorbim de comunicare și marketing politic, în acest moment avem la PNL Argeș o echipă de elită, formată din specialiști în domeniu. Mă bucur că sunt alături de ei pentru că, cel puțin eu, am învățat multe în ultimul an și, cu siguranță, avem multe să dovedim.”, mai declară Cătălin Andrei.

 

Se definește ca un om asumat și mulțumit de tot ce a făcut până în prezent:

Sunt mulțumit de fiecare decizie pe care am luat-o sau de fiecare proiect în care m-am implicat, pentru că sunt ale mele. Bune, rele, mi le asum! Acum sunt în faza elaborării unui proiect politic important și mă bucur că fac parte dintr-o echipă articulată și hotărâtă să câștige. Marele avantaj al acestei echipe este că are în top management un lider cu viziune și cu o uriașă experiență politică. De unde și agitația adversarilor noștri politici.”

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alexandru Sandu: Eu funcţionez pe sloganul: „Fă pentru ceilalți ceea ce tu ai vrea ca ceilalți să facă pentru tine!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Andrei