Alexandru Sandu: Eu funcţionez pe sloganul: „Fă pentru ceilalți ceea ce tu ai vrea ca ceilalți să facă pentru tine!”

de | 30.01.2023 09:00 | Lifestyle

 

Alexandru Sandu și-a început drumul spre succes în imobiliare după o lungă carieră în vânzări door to door, dar și de businessuri în zona online în care a reușit să fie în numeroase rânduri cu un pas înaintea celorlalți. A avut curaj să-și urmeze visul și, mai ales, a dovedit o mare tenacitate pe drumul către realizarea lor. A fondat în 2017 Compania imobiliară iNEX, intrând pe o piață locală destul de aglomerată. În scurt timp, însă, a reușit să facă diferența. Alexandru Sandu a reușit să se facă remarcat prin reprezentarea unilaterală a vânzătorului, dar şi o empatie mare cu clienţi cu care intră zilnic în contact. Din septembrie 2019, a aderat la Naţional Association of REALTORS ®.

 

2023 a venit cu proiecte noi pentru tânărul antreprenor.

Trecem printr-o perioadă puțin fastă pentru piața imobiliară, în care brandul personal reprezintă elementul de succes al agentului imobiliar. Intenţionăm să creăm o comunitate de agenţi imobiliari independenţi care să activeze într-un HUB imobiliar unde să îşi poată dezvolta brandul personal.”, ne-a declarat Alexandru Sandu.

Pentru acesta, a face imobiliare nu este o glumă, de aceea consider că un agent imobiliar ar trebui să se educe în permanență, pentru că ar trebui să fie mult mai mult decât un bun vânzător.

E nevoie de educaţie imobiliară şi acest lucru se poate face doar în asociațiile imobiliare care sunt conduse de agenţi imobiliari. Sunt multe agenţii imobiliare care cred că ştiu să facă imobiliare şi refuză să se educe. Greșesc foarte mult şi asta o să se vadă pe termen lung. Eu funcţionez pe sloganul «Fă pentru ceilalți ceea ce tu ai vrea ca ceilalți să facă pentru tine».”, ne-a mai declarat Alexandru Sandu.

Produs al noii generații, acesta consideră că, pentru cariera sa, faptul că s-a dezvoltat într-o Românie postdecembristă, nu în comunism, este un avantaj.

Cred că este mult mai avantajos faptul că fac parte din generația de după 1989, nu din cea de dinainte. Tehnologia şi digitalizare m-au ajutat foarte mult atât în privinţa educaţiei, cât şi a promovării.

Este mândru de realizările de până acum și privește în permanență către cele pe care urmează să i le ofere viitorul.

Faptul că am aderat Naţional Association of REALTORS ® şi am implantat în Argeș ideile noi şi modelul de business din SUA practicat de agenţii imobiliari prin comisionarea unilaterală a clientului căruia îi prestăm servicii pentru mine a fost un real succes.”, ne-a mai declarat tânărul manager. 

În România, doar membrii APAIR pot să se numească REALTORI®, termenul nefiind doar o denumire alternativă dată agentului imobiliar. Deşi ambii se ocupă de vânzarea, cumpărarea sau închirierea bunurilor imobiliare, între aceste denumiri există diferenţe majore. Ca să te numeşti REALTOR® trebuie să devii membru al APAIR, să adopţi şi să respecţi cu stricteţe codul de etică al REALTORI®-lor. De asemenea, trebuie să urmărești cu loialitate interesul clienţilor, tratând însă cu onestitate toate părţile implicate în tranzacţia imobiliară. REALTOR®-ul beneficiază de educaţie profesională obligatorie şi de aceea are un nivel superior de cunoştinţe cu privire la procesul cumpărării, vânzării şi închirierii de proprietăţi imobiliare.

Nu în ultimul rând, REALTORII® au acces la o bază de date comună de proprietăţi imobiliare, care asigură comunicarea şi cooperarea între ei, conducând la creşterea vitezei de tranzacţionare şi la o calitate ridicată a informaţiilor oferite consumatorilor.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alexandra Brînzea: Sper ca generația mea să realizeze câtă nevoie este ca ea să fie trează, responsabilă, asumată și serioasă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alexandru Sandu