Alexandra Brînzea: Sper ca generația mea să realizeze câtă nevoie este ca ea să fie trează, responsabilă, asumată și serioasă!

de | 30.01.2023 08:45 | Lifestyle

 

Tinerețea, pasiunea și entuziasmul sunt, de foarte multe ori, atuuri importante în reușita unui business. Alexandra Brînzea a demonstrat acest lucru. Grădinița Elite Kids pe care o manageriază a devenit rapid un reper printre părinții care vor ca cei mici să beneficieze de cele mai bune servicii, dar și de o educație pe măsură, făcută într-o manieră mult mai atractivă decât la grădinițele clasice.

Elite Kids este o grădiniţă privată autorizată, situată într-o zonă liniștită, ferită de zgomotul provocat de traficul intens al oraşului (str. Războieni, nr. 35C). Are o capacitate instituţională de 80 de locuri, funcționează cu 6 grupe de copii cu vârste cuprinse între 1 și 10 luni – 6 ani. Instituția are un design personalizat, beneficiază de bloc alimentar propriu, sală de masă, cabinet medical, bibliotecă, spălătorie, cabinet de consiliere psihopedagogică, sistem de supraveghere video atât în interior cât şi în exterior, spaţiu de joacă extern. Pe lângă activitățile obligatorii din curriculum național, se oferă o gamă variată de activități de dezvoltare personală (limba engleză, limba franceză, muzică, tenis, înot, artă teatrală).

2022 a fost un an în care managerul Alexandra Brînzea a avut mult de muncă și prea puține momente de relaxare, motiv pentru care speră ca 2023 să mai echilibreze balanța.

Îmi doresc ca în anul 2023 să devin o versiune, a mea, mai bună față de anul trecut. Să fiu mai relaxată și mai pozitivă pentru că, de multe ori, din cauza responsabilităților, uit să mă bucur și să apreciez momentele frumoase din viața mea.”, ne-a declarat Alexandra Brînzea.

Deși este mândră pentru ceea ce a realizat în calitate de tânăr manager, Alexandra susține că cel mai mare motiv de mândrie îl constituie faptul că „niciodată nu mi-am pierdut credința în Dumnezeu și niciodată nu mi-am pierdut încrederea în mine. Și atunci când am simțit că nu mai pot, cumva am găsit puterea să merg înainte și să răzbesc. Este o tărie pe care Dumnezeu ți-o dă și nu o poți explica în cuvinte. O știi doar tu în sufletul tău.”

Este drept că în domeniul în care activează are nevoie de foarte multă tărie, cu atât mai mult, cu cât domeniul educației duce lipsă de specialiști. Am pierdut o generație valoroasă, spune Alexandra Brînzea:

Din păcate, de câțiva ani de zile, 10 chiar 20 ani, specialiștii din diferite domenii nu au mai găsit de lucru sau erau atât de prost plătiți, încât au decis să își facă conversii profesionale sau chiar să plece din țară. Așa că în prezent ne-am trezit că avem o «generație lipsă». Am pierdut o generație cu un potențial intelectual greu de recuperat. Mă doare să văd că în afară se duce o luptă aprigă pentru forța de muncă specializată, iar noi ne comportăm ca și cum nu avem ce face cu ea.”

Alexandra susține că nu are așteptări, ci… „mai degrabă dorința ca generația mea să realizeze câtă nevoie este ca ea să fie trează, responsabilă, asumată și serioasă.

Doar așa multe lucruri se vor schimba în bine.”

Managerul Elite Kids nu crede că generațiile de ieri și cele de azi pot fi comparate:

Am observat că mulți oameni tind să definească generațiile doar după un singur criteriu: anul nașterii. După părerea mea, sunt mai mulți factori care definesc  dezvoltarea unei generații, și anume – mediul cultural, contextul social, politic, inclusiv istoric. Din aceste motive nu aș spune că o generație este mai bună decât alta. Fiecare și-a adus contribuția, într-un fel sau altul, la ceea ce suntem astăzi.”

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adrian Frîntură: Te dezvolți atât cât îți dai voie singur, cât îți permiți tu ție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alexandra Brînzea

Ultimele articole