Accident mortal pe A1! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei

de | 30.01.2023 08:36 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Accident mortal pe A1! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei

Un accident rutier grav a avut loc, în cursul zilei de duminică, 29 ianuarie, pe autostrada A1 Deva-Nădlac.

Un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața, fiind lovit de un TIR. Șoferul TIR-ului a fugit de la locul faptei, iar acum este căutat de polițiști.

Tragedia a fost văzută de un alt bărbat, care a sunat la 112 și a anunțat evenimentul. Conform polițiștilor ajunși la fața locului, bărbatul de 38 de ani a fost lovit de TIR, în timp ce se deplasa pe autostrada A1, dinspre Timișoara înspre Lugoj. Din nefericire, echipajul medical care a sosit în zonă pentru a-i acorda primul ajutor pietonului nu a putut decât să constate decesul acestuia.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului. Acum, șoferul este căutat de polițiști.

Foto descriptiv Servus Hunedoara

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Incendiu la un apartament din Pitești! O femeie a fost intoxicată cu fum!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: