Claudia Dragomir, Queen Atelier și EduCare: Vreau să fac lucrurile care mă ajută să evoluez și să mă autodepășesc

de | 30.01.2023 18:15 | Lifestyle

 

Hotărâtă și curajoasă, Claudia Dragomir este fondatorul atelierului de creație vestimentară Queen și a grădiniței particulare EduCare, pe care le coordonează cu entuziasm și dedicare. Întotdeauna a fost atrasă de lumea modei, fiind conectată la ultimele tendințe dictate de marile branduri, iar această pasiune a dus la crearea Queen, un atelier unde ideile sale prin viață, unde materialele textile, prețioase sau comune devin ținute ce au misiunea să ofere încredere celor ce le poartă. Al doilea business al său a apărut tot din pasiune și din iubirea pe care le-o poartă celor doi copii ai săi. A înțeles că educația este temelia oricărui individ și cheia succesului în viață, așa că a pus bazele unei unități de învățământ preșcolar centrată pe dezvoltarea armonioasă a copilului.

Deși este un om al strategiilor, ne-a mărturisit că 2023 este primul an în care nu are planuri prestabilite, lăsându-se „pradă” oportunităților.

Vreau să mă bucur efectiv de tot ceea ce mă înconjoară, să fac lucrurile în care mă regăsesc cu adevărat și care involuntar mă ajută să mă autodepășesc și să evoluez prin implicare, dorință și pasiune. Cred că doar de acest lucru avem nevoie pentru a fi cei mai buni: să iubim și să punem suflet în tot, să se regăsească puțin din noi în tot ceea ce întreprindem.”, ne-a mărturisit Claudia Dragomir.

Referitor la penuria de personal competent și calificat, ne-a declarat că, în opinia sa, este doar debutul acestei crize de specialiști. Drept cauză principală a acestei lipse de specialiști, Claudia este de părere că de vină sunt aceste „tendințe“ de a nu ține cont de dorințele și aptitudinile tinerilor, ci doar de eticheta ce o „impune“ o societate în plină „evoluție“.

De fapt, din punct de vedere evolutiv, ne aflam pe o pantă descendentă. Tinerii nu mai sunt determinați să se implice, să studieze, să performeze. Vor ca imediat ce au absolvit studiile să aibă un loc de muncă „conform pregătirii“ și cu venituri colosale. De fapt, aici este „buba”: se vizează doar obținerea de venituri mari și într-un mod accelerat, fără răbdare, implicare, dorința de a reuși pe cont propriu și etapizat. Eventual, dacă ne mai ajută mami și tati cu bani și relații este și mai bine. Și renunță extrem de ușor la cel mai mic obstacol.”, ne explică managerul Claudia Dragomir.

Întrebată dacă perioada în care ea s-a format profesional a fost mai avantajoasă decât cea a generației anterioare, aceasta a explicat că în orice perioada oamenii își pot fructifica potențialul, resursele, avantajele.

Important este să ne dorim să le identificăm și exploatăm la maximum. De-a lungul istoriei au fost oameni de succes independent de contextul politic, geografic, etnic. Important este să vrei!”, a mai adăugat Claudia Dragomir.

Atunci când vine vorba de cele mai mari împliniri ale sale, se îndreaptă către cei doi micuți cărora li se dedică cu totul.

Categoric cea mai mare realizare sunt copiii mei. Nicio altă realizare profesională sau personală nu poate egala mândria de a le fi mamă, călăuză și, de ce nu, poate și muză. Muncesc mult să mă actualizez, să îmi fructific la maximum resursele emoționale, informative, energia. Ador să fiu mamă și cred că m-am născut pentru asta. Și totul se învârte în jurul acestui obiectiv! Evoluția profesională este alimentată și de situația emoțională. Ei sunt hrană și resursă pentru ceea ce eu sunt ca femeie, ca mamă, ca om de carieră.”, a explicat Claudia Dragomir.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Andreea Popa: Atunci când iubești ceea ce faci, cu multă muncă, ambiție și răbdare totul este posibil!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Claudia Dragomir