(VIDEO) Accident între un autoturism și un TIR pe DN7 – 4 victime implicate!

de | 07.04.2023 09:05 | Știri, După locație, Eveniment, Județean

Update

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, un bărbat de 71 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Morărești, în direcția Pitești spre Vâlcea, în curbă la dreapta și condiți de carosabil umed, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu remorca unui autocamion, condus din sesnul opus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Saligny, județul Constanța.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 71 de ani, precum și alți doi pasageri din autoturism, respectiv pasagera dreapta față, femeie de 69 de ani, și un copil minor, de 12 ani, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru investigații medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că persoanele care conduceau autovehiculele implicate nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”, informează IPJ Argeș.

accident 1 - (VIDEO) Accident între un autoturism și un TIR pe DN7 - 4 victime implicate!

 

Informații inițiale

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu doar câteva momente, în comuna Morărești, satul Dedulești, sensul spre Pitești DN7.

Din primele informații transmise de către ISU Argeș, în eveniment sunt implicate un autoturism și un camion.

La fața locului intervin de  urgență pompierii de la Detașamentul Pitești și Punctul de Lucru Tigveni pentru asigurarea măsurilor specifice și acordarea primului ajutor calificat și descarcerare, la nevoie.

La intervenție se deplasează și două echipaje SAJ.

accidentt - (VIDEO) Accident între un autoturism și un TIR pe DN7 - 4 victime implicate!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! O hală este cuprinsă de flăcări în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole