Imagini cu orașul istoric tunisian. Piteștiul se înfrățește cu Mahdia?

de | 07.04.2023 09:30 | Știri, Lifestyle, Pitești

Centrul Cultural Pitești, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții, a organizat o dezbatere cu tema ”Relațiile tunisiene-române. Noi realizări”, în cadrul proiectului ”Ferestre culturale”, având-o invitată pe E. S. Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Tunisiene în România. La acest eveniment cultural a participat și Cristian Gentea, primarul Piteștiului. Una dintre propunerile lansate în cadrul discuțiilor a fost înfrățirea Piteștiului cu orașul istoric Mahdia.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

”Mulțumesc Excelenței Sale, Doamna Raja Jhinaoui Ben Ali, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Tunisiene în România, pentru prietenia constantă arătată Piteștiului în ultimii doi ani!

Sunt onorat de propunerea de înfrățire a municipiului nostru cu superbul oraș istoric Mahdia, de pe coasta tunisiană.

Vom derula procedurile diplomatice de înfăptuire a acestei propuneri în 2023, anul în care se împlinesc și 60 de ani de relații culturale și diplomatice solide între România și Tunisia.

Felicit Centrul Cultural Pitești pentru proiectul „Ferestre Culturale”, cadru de dezbatere interculturală care a deschis această perspectivă cu un potențial excepțional pentru cetățenii celor două orașe!”, a scris Cristian Gentea, primarul Piteștiului pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”Cu prilejul aniversării centenarului am felicitat-o și i-am mulțumit”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești