anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier cu victimă în Albota, între o mașină și un moped!

de | 22.12.2022 19:22 | Știri, Eveniment, Județean

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de astăzi, joi, în jurul orei 18.00, pe raza localității Albota.

Potrivit primelor informații date de către ISU Argeș, a fost vorba despre o coliziune între un autoturism și un moped.

În urma incidentului, o victimă a avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre conducătorul mopedului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, care a suferit o fractură deschisă la nivelul piciorului stâng.

Paramedicii SMURD au intervenit pentru a prelua pacientul și a-l transporta la spital.

 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 56 de ani, din Moșoaia, care conducea un moped pe DN 65, din direcția Slatina spre Pitești, circulând pe marginea părții carosabile, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de deplasare prin viraj spre stânga, a fost accidentat de un autoturism care se deplasa în aceeași direcție, condus de o femeie de 47 de ani, din Pitești.

În urma evenimentului, bărbatul a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital, acesta neputând fi testat cu aparatul etilotest (diagnostic preliminar de fractură deschisă la un membru inferior).

Femeia care conducea autoturismul a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, iar bărbatului ii vor fi recoltate probe biologice de sânge.

I cauza urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”, anunță IPJ Argeș.

 

Foto descruptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Şoferii băuţi şi fără permis care ucid oamenii în accidente rutiere ar putea ajunge direct la închisoare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: