Şoferii băuţi şi fără permis care ucid oamenii în accidente rutiere ar putea ajunge direct la închisoare!

de | 22.12.2022 19:17 | Știri, Eveniment, Județean

Un nou proiect de lege este reintrodus de urgență în Parlament. Senatorul Robert Cazanciuc a informat ca acest proiect de lege susține ca şoferii depistaţi la volan băuţi şi fără permis şi care provoacă accidente mortale să facă închisoare, informează Agerpres.

Reacţia vine după accidentul din Petroșani, ce a provocat moartea unui copil de 11 ani. De asemenea, o dată cu el au fost accidentați alți cinci minori, pe trecerea de pietoni, de către un tânăr de 19 ani, beat și fără permis.
Băiatul a murit joi în spitalul din localitate, unde era internat pe secţia de Terapie intensivă.

Din păcate un alt copil a murit! În prima zi de plen a Senatului vom vota Legea Anastasia! Am solicitat şi s-a aprobat procedură de urgenţă pentru legea prin care am propus ca cei care se urcă la volan băuţi şi fără permis, folosind o maşină pentru a-şi ucide semenii, să ajungă direct în închisoare!”, a precizat Cazanciuc, pe Facebook.

Mai mult de atât, tânărul de 19 ani a și de la locul faptei. El a fost identificat la scurt timp de către poliție.

Nu este prima dată când Robert Cazanciuc introduce un astfel de proiect. Anul trecut, un proiect similar în circuitul parlamentar a fost respins de Camera Deputaţilor, potrivit Digi24.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Unul dintre copiii loviți de o maşină pe o trecere de pietoni a murit! Avea 11 ani!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: