ACUM! Autoturism spulberat de tren în Băiculești!

de | 13.11.2023 11:14 | Știri, Eveniment, Importante

Update

Evenimentul s-a soldat cu o singură victimă, fiind vorba despre șoferul vehiculului, care prezintă un traumatism cranio cerebral.

Bărbatul a fost preluat de către echipajul SAJ.

Conform ISU Argeș, în momentul impactului, în tren se aflau zece persoane, niciuna dinte acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale.
Pompierii au acționat pentru eliberarea căii ferate, cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare din dotarea autospeciale

Informații inițiale

Un accident feroviar, s-a petrecut, în urmă cu doar câteva momente, la trecerea de calea ferata de la Băiculești, Zigoneni.

Potrivit primelor date, un tren intrat a într-un autoturism

La fața locului se deplasează, în regim de urgență, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu 2 mașini în Pitești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole