ACUM! Două accidente la interval de câteva minute, în Argeș

de | 17.04.2022 15:58 | Știri, După subiect, Eveniment, Județean

Două accidente rutiere s-au produs, în această după-amiază, în județul Argeș, la interval de câteva minute.

Primul dintre acestea a avut loc în localitatea Stâlpeni, acolo unde au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

Victima a suferit un traumatism la mâna stângă, iar în aceste momente este transportată la spital de către echipajul SMURD ajuns la fața locului.

Traficul este blocat.

trafic-blocat

Foto (Stâlpeni): Info Trafic Pitești

Un alt accident rutier a avut loc în comuna Albota, sat Cerbu. Șoferul unui autoturism s-a răsturnat cu mașina, ajungând cu autoturismul într-un gard.

Ca prin minune, acesta nu a fost rănit, alegându-se, însă, cu mașina serios avariată.

accident cerbu

Foto (Cerbu): Info Trafic Pitești

A urcat beat la volan și a provocat un accident

Un alt eveniment rutier produs vineri seara, provocat de un argeșean care a urcat beat la volanul mașinii, se putea finaliza cu o adevărată tragedie. Accidentul a avut loc vineri noaptea, 15 aprilie, în localitatea Suseni.

Șoferul vinovat, un bărbat de 48 de ani, din Buzoiești, se deplasa pe DC112 în momentul în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care mergea regulamentar.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu au ajuns la fața locului și au constatat că argeșeanul de 48 de ani era băut. În urma verificării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Omul a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci numai cu pagube materiale.

În seara zilei de 15 aprilie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier între două autoturisme, pe raza localității Suseni.
În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, un bărbat de 48 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism, pe DC112, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma evenimentului rutier, au rezultat numai pagube materiale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

În urma faptei sale, șoferul băut s-a ales cu dosar penal.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, au adăugat polițilștii.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

cisterna-rasturnata (3)

(VIDEO) Bărbat rănit, după ce o cisternă s-a răsturnat! Trafic restricționat pe o bandă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Rociu | SMURD | Stâlpeni