Avertizare meteo: Cod galben de vânt puternic

de | 17.04.2022 12:41 | Știri, După subiect, Lifestyle, Național

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare nowcasting cod galben de vânt puternic valabil, în această zi, în Dobrogea și Muntenia.

Avertizările nowcasting sunt valabile pentru o perioadă de maxim șase ore, potrivit ANM.

Ploi și frig de Florii. Cum va fi vremea de Paște

După câteva zile călduroase, cu soare, astăzi, în Duminica Floriilor, temperaturile au scăzut până la 17-18 grade. Mai mult, la munte este viscol și ninge abundent din cauza aerului polar care a pătruns în țara noastră.

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie anunță că temperaturile vor fi scăzute până pe data de 25 aprilie. După data aceasta valorile termice vor crește și se vor situa în jurul celor normale.

Ce spune directorul ANM, Elena Mateescu referitor la vremea de Paște

Săptămâna viitoare va debuta prin valori de temperaturi ce vor caracteriza o vreme rece mai ales în regiunile extracarpatice, pentru că începutul săptămânii și mai ales primele două zile din nou valorile maxime se vor încadra între 3 și 12 grade.

Începând de miercuri, joi, vineri, vom conta din nou pe temperaturi ce vor depăși 18-19 grade în partea de sud vest a țării.

Până la sfârșitul săptămânii rămânem în același ecart al valorilor de temperatură.

Pentru ziua de Duminică, sărbătoarea Sfintelor Paști, vom avea de asemenea temperaturi cuprinse între 10 până la 18-19 grade”, a precizat directorul ANM la Antena 3.

 

Foto Digi 24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM

Ultimele articole