Trei persoane au avut nevoie de îngrjiri medicale, în urma accidentului de pe Depozitelor

de | 14.06.2022 16:57 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Un accident rutier s-a produs, marți după amiaza, pe strada Depozitelor din Pitești, acolo unde au fost implicate trei autoturisme.

Trei persoane au avut nevoie de îngrjiri medicale, fără a fi necesar transportul la spital, potrivit reprezentanților ISU Argeș.

Un tânăr de 26 de ani a suferit un hematom frontal, iar o tânără de 22 de ani a avut un atac de panică. Aceștia au fost asistați de paramedicii SMURD ajunși la locul evenimentului rutier.

De asemenea, a treia victimă a suferit un atac de panică. Este vorba despre o femeie care a fost asistată de echipajul SAJ.

La locul solicitării au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al SAJ.

Foto Info Trafic Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Încă un accident în Pitești! Motociclist implicat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | Pitești | SMURD

Ultimele articole