Doi argeșeni s-au ales cu dosare penale pentru braconaj! Cercetările continuă!

de | 14.06.2022 15:55 | Știri, Eveniment, Județean

Doi argeșeni s-au ales cu dosare penale pentru braconaj!

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat, în urma unei verificări în trafic, un autoturism de teren, condus de un bărbat de 50 de ani, din Pitești, însoțit de un alt bărbat, de 54 de ani, din Stolnici, care transportau două exemplare de vânat, din speciile căprior și fazan, precum și două arme.

Evenimentul a avut loc în noaptea de 12 spre 13 iunie, pe raza localității Buzoești.

Cei doi s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj iar cercetările continuă

 

 

Având în vedere cele constatate, cercetările au fost preluate de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase.

 

Cele două exemplare de vânat, cele două arme, precum și autovehiculul în cauză, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj, conform art. 42 din Legea 407/2006 privind vânătoarea și protecția fondului cinegetic, și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, conform art. 342 din Codul Penal.

 

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun, a transmis compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș 

 

Foto: Gorjeanul

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

Scăpăm de conturile false de pe social media!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: