Hotărât să câștige Primăria Mioveni. Alin Călinescu i-a mulțumit lui Ion Georgescu: ”Sunt convins că în acest moment este mândru de mine!”

de | 17.03.2024 12:07 | Mioveni, Politic

Un număr impresionat de liberali au răspuns pozitiv invitației de a participa astăzi, la Centrul Cultural Mioveni, la evenimentul de lansare al candidatului PNL pentru primăria Mioveni, Alin Călinescu. Astfel, și-au anunțat prezența ministra Justiției, Alina Gorghiu, ministra Culturii, Raluca Turcan, ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, președitele CJ Ilfov, Hubert Thuma, primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, deputatul PNL Andrei Alexandru, senatorul PNL, Toma Petcu. Liberalul Alin Călinescu este hotărât să câștige în această cursă electorală precizând: ”Candidez cu curaj și o încredere foarte mare în victorie. Iubesc foarte tare orașul Mioveni!”. De asemenea, în discursul pe care l-a susținut, Alin Călinescu i-a mulțumit și fostului primar de la Mioveni, Ion Georgescu.

Sursă foto: Facebook PNL Arges

Vă reamintim că la sfârșitul lunii februarie PNL Argeș anunța că unul dintre tinerii manageri de succes de instituții publice din județul nostru, Alin Călinescu s-a alăturat echipei liberale. Cu studii de licență în sfera artelor, cu specializarea Artele Spectacolului de Teatru, Alin Călinescu a preluat Centrul Cultural Mioveni, în urmă cu 6 ani. Înainte de a deveni manager al Centrului Cultural Mioveni, Alin Călinescu a fost actor colaborator la Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova, consultant artistic la Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, director artistic la una dintre cele mai cunoscute societăţi în domeniu la nivel naţional, dar și administrator al unei societăţi de profil. Chiar din sala Centrului Cultural Mioveni vă aducem cele mai noi informații.

Danut Bica copy - Hotărât să câștige Primăria Mioveni. Alin Călinescu i-a mulțumit lui Ion Georgescu: ”Sunt convins că în acest moment este mândru de mine!”

Primul vorbitor a fost senatorul liberal Dănuț Bica, care a precizat că orașul Mioveni are nevoie de un primar tânăr și dinamic pentru a se dezvolta în continuare: ”Este un coleg cu multe calități: este empatic, este harnic, este ambițios, este cunoscut și apreciat de comunitatea locală”.

Candidatul PNL la Primăria Pitești, Mihai Coteț, a subliniat importanța colaborării administrației locale din Mioveni cu cea din Pitești în vederea atragerii investitorilor, toate în proiectul liberal #PiteștiTechCity: ”Din 2024 Primăria Pitești și Primăria Mioveni trebuie să lucreze împreună. Avem nevoie de un parc industrial în care tehnologia și componenta educațională să ne aducă în vizorul investitorilor. Doar printr-un parteneriat cu Universitatea din Pitești și investind într-un parc industrial, într-un parc tehnologic, obiectivul este să facem în așa fel ca împreună să atragem investitori și să venim în întâmpinarea lor în mod proactiv, arătându-le oportunitățile acestor zone”.

Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma a precizat faptul că PNL are nevoie de oameni tineri în administrație și în politică, care știu să pună nevoile cetățenilor pe primul loc.

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 și-a arătat convingerea că ”putem schimba Argeșul și îl putem face liberal pentru ani și ani de acum înainte. Haideți să facem Argeșul liberal ”.

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a vorbit despre proiectele importante care au fost demarate pentru istoria și cultura județului: ”Vom restaura Vila Florica, vom reface Biserica Golești, care în momentul de față se află în stadiul de proiectare, vom susține activități culturale în Centrul Cultural și vom înscrie Memorialul Pitești în lista indicativă a României pentru patrimoniul UNESCO. Sunt doar câteva exemple. Și facem lucrul acesta pentru că aici în județ, așa cum spuneau și colegii mei, bazinul liberal este unul puternic, și a fost un stindard pentru liberalismul românesc ani la rând (…)” .

Radu Perianu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al CJ Argeș: ”Am intrat în politică pentru că am considerat că doar din interiorul acesteia poți schimba ceva și în continuare cred că avem nevoie de o altă abordare, iar această abordare trebuie să pună accent în primul rând pe politica locală pentru că acolo contactul cu oamenii este cel mai apropiat.”

Mai departe, președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu a subliniat calitățile candidatului și proiectele la care acesta s-a angrenat: ”Mioveniul merită respectul nostru. Mioveniul, de exemplu, împreună cu Alin Călinescu a primit cu bucurie și a susținut organizarea paradei costumului popular. (…).  N-am nicio îndoială că va fi viitorul primar al orașului Mioveni! Are o școală politică bună. Va duce mai departe proiectele cu care fosta administrație a dat orașului rezultate, vorbesc de Sala Sorturilor, vorbesc de Spitalul Orășenesc, unde vin și piteșteni (…)”.

Alin Călinescu: ”Candidez cu curaj și o încredere foarte mare în victorie. Iubesc foarte tare orașul Mioveni! Și îmi doresc ca acest oraș să fie condus de o echipă performantă, o echipă care știe politică, o echipă care cunoaște administrație, o echipă nouă, o echipă tânără și o echipă de care sunt extrem de mândru. (…)”

În discursul său, Alin Călinescu, i-a mulțumit fostului primar de la Mioveni, Ion Georgescu: ”Foarte important pentru noua echipă și pentru noi este să continuăm proiectele în desfășurare (…) Toată experiența pe care am acumulat-o de la domnia sa, pentru tot ceea ce am învățat și sunt convins că în acest moment este mândru de mine”.

Sursă foto: anchetaonline.ro

Alin Călinescu, echipa de la Mioveni și Radu Perianu

”Și pentru că am fost crescut în spirit de echipă și vorbesc de echipă sunt foarte importanți cei de aici din Mioveni care s-au alăturat echipei noastre. Și atenție: nu sunt puțini și vor veni din ce în ce mai mulți. Vom avea cea mai puternică echipă la Mioveni pentru 2024 -2028”, a mai transmis Alin Călinescu mulțumind tuturor celor care l-au sprijinit și îl susțin. Totodată, Alin Călinescu și-a prezentat și echipa cu care va intra în campanie.

Sursă foto: anchetaonline.ro

La evenimentul de lansare a lui Alin Călinescu, se pare că ar fi participat și una dintre fiicele lui Ion Georgescu însoțită de soțul acesteia.

Sursă foto: anchetaonline.ro. și Facebook PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alin Călinescu, manager Centrul Cultural Mioveni: Trăiesc în prezent și mă bucur de tot ceea ce primesc, încercând să iau de la viață tot ceea ce mă face fericit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Mioveni

Ultimele articole