În cadrul campaniei publice ”Oameni lângă oameni”. Primăria Pitești va fi partener al unui proiect medical

de | 17.03.2024 11:39 | Pitești, Administrație

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a participat, alături de soție, la deschiderea concertului Corului de cameră bucureștean ,”The Royal Singers”. Ciu această ocazie, Gentea a anunțat că Primăria Municipiului Pitești va fi partener al unui proiect medical, în cadrul campaniei publice ”Oameni lângă oameni”Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea..

 

”Mulțumesc comunității adventiste piteștene pentru căldura cu care ne-a primit la evenimentul din această după-amiază!

Am participat cu mare plăcere, alături de soția mea, la deschiderea concertului Corului de cameră bucureștean ”The Royal Singers”!

În calitate de primar și deputat al Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, știu cât de importantă este colaborarea administrației cu Biserica – cu titlu generic – cu toate comunitățile de credincioși, pentru a genera bunăstare și progres!

Curând, la Pitești, la inițiativa domnului Dragoș Mușat, Director de Comunicare al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România, Primăria Municipiului Pitești va fi partener al unui proiect medical, în cadrul campaniei publice ”Oameni lângă oameni”!

Împreună suntem o comunitate puternică!”, a transmis sâmbătă, pe pagina de Facebook, Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Regal de dans la Pitești! Sute de sportivi au venit la Cupa Muntenia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea

Ultimele articole