Un pompier argeșean a fost eroul victimelor din accidentul rutier de pe A1!

de | 17.03.2024 11:28 | Știri, Eveniment

Un pompier argeșean a dat dovadă de adevărat curaj și tărie, ieri dimineață, când a fost martorul unui accident rutier ce s-a petrecut pe A1, în zona km 88.
Autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar în interior se aflau trei persoane. Una dintre acestea nu s-a mai putut evacua pe cont propriu, caz în care, unul dintre salvatorii argeșeni, alături de participanții la trafic au intervenit imediat pentru ajutorul victimelor.
Colegul nostru, sergent major Tonghioiu Ștefan din cadrul Gărzii de Intervenție Topoloveni a fost omul potrivit la locul potrivit. Fiind martorul acestui accident, fără să stea pe gânduri, a oprit și a mers să ajute. Până la ajungerea echipajelor de intervenție, Ștefan s-a îngrijit de starea victimelor, evaluând fiecare persoană în parte.“, transmite ISU Argeș.
Așadar, una dintre victime era încarcerată, fiind nevoie ca cei prezenți să execute extragerea lui pe geamul șoferului.
O altă victimă suferise o plagă la cap, iar Tonghioiu Ștefan l-a tratat cu atenție pentru a-i opri sângerarea. De asemenea, eroul zilei s-a asigurat și că nu există posibilitatea izbucnirii unui incendiu la autoturism.
De când am îmbrățișat această meserie, am participat la multe intervenții. Când am ajutat la acest eveniment, nu-mi doream decât ca acei oameni să se întoarcă cu bine acasă”, ne-a povestit colegul nostru.
Îi felicităm pe toți cei prezenți la acest eveniment, pentru spiritul civic de care au dat dovadă.
👏 De asemenea, suntem mândri de colegul nostru și îi dorim mult succes în misiunile viitoare!”, a mai transmis ISU Argeș.
https://anchetaonline.ro/masina-rasturnata-a1-intervin-pompierii-148517/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: