Șofer de 20 de ani, beat la prima oră a dimineții! A intrat cu mașina în stâlp

de | 25.06.2022 07:24 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

INFORMAȚII NOI

Potrivit reprezentanților ISU Argeș ajunși la fața locului, nu a fost nevoie de intervenția descarcerării. Victima este un tânăr de 20 de ani, care se afla la volanul autoturismului. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat în stâlpul de electricitate, ajungând, ulterior în șanț.

Mai mult, potrivit polițiștilor, tânărul de 20 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul băut se deplasa pe strada Sudeaua, din comuna Budeasa, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp de susținere a rețelei de electricitate.

accident stalp - Șofer de 20 de ani, beat la prima oră a dimineții! A intrat cu mașina în stâlp

Foto ISU Argeș

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Tânărul a suferit câteva zgârieturi la o mână, fiind transportat la spital de către un echipaj SMURD. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

accident stalp2 - Șofer de 20 de ani, beat la prima oră a dimineții! A intrat cu mașina în stâlp

Foto IPJ Argeș

În urma faptei sale, șoferul de 20 de ani s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Știre inițială

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă dimineața, în localitatea Budeasa, acolo unde o mașină a lovit un stâlp.

Din primele informații, o persoană este rănită, posibil încarcerată.

La fața locului se deplasează echipajele de intervenție.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Litoralul românesc: Apa este vândută la același preț ca berea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Argeș