A sărit cu mașina peste glisieră și s-a oprit în parapet! Doi bărbați răniți

de | 12.06.2022 20:50 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Un accident rutier s-a produs, duminică seara, în localitatea Leordeni, acolo unde un autoturism s-a răsturnat.

Potrivit cercetărilor, se pare că șoferul autoturismului a acroșat glisiera, moment în care a sărit peste aceasta, oprindu-se într-un parapet. Din fericire, nu au fost victime încarcerate.

accident-leordeni

Foto ISU Argeș

Cei doi ocupanți, doi bărbați, în vârstă de 53, respectiv 61 de ani, au fost răniți, dar au avut și atac de panică în urma sperieturii, din cauza accidentului. Leziunile suferite în urma impactului sunt ușoare. Aceștia au primit îngrjiri medicale la fața locului, nefiind nevoie să fie transportați la spital.

La fața locului au intervinit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al SAJ.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Accident grav! Doi oameni și-au pierdut viața, printre care și un copil de un an

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | Leordeni | Pitești | SMURD