anchetaonline.ro

(FOTO) Un șofer începător a ajuns cu BMW-ul într-un gard

de | 05.05.2022 16:59 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

Un accident rutier s-a produs, joi după-amiază, în localitatea Micești. Potrivit primelor informații, un șofer începător a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns cu mașina în gardul unei gospodării.

Din primele informații, nu sunt persoane rănite.

La locul incidentului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

accident-micesti (1)

Este al treilea accident rutier, produs în mai puțin de 2 ore pe străzile din județul Argeș.

Primul dintre acestea a avut loc lângă Spitalul Nicolae Bălcescu, acolo unde 3 mașini s-au ciocnit. Nu au fost victime, însă unul dintre șoferi a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieși din propriul autoturism.

Cel de-al doilea accident s-a produs pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Pitești, în zona Big. O persoană a fost rănită, iar pompierii au asigurat zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.

Foto ISU Argeș

Pitești: Accident cu 3 mașini! Trafic îngreunat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Argeș | Micești | SMURD