Salon ISSIS vă așteaptă într-o nouă locație! Beauty și lux în Pitești!

de | 05.05.2022 18:00 | Știri, Lifestyle, Pitești

 

Astăzi, într-o atmosferă fastuoasă, s-a inaugurat noua locație Issis Beauty Studio, situată în str. Primăverii, nr. 3, în apropierea Bisericii  Sf. Treime (Scoroboaia). Daniela Gheorghe, founder & owner Issis Beauty Studio, și-a primit invitații – prieteni și colaboratori – în incinta noului salon, care impresionează încă de cum îi treci pragul.issis

Issis 4 - Salon ISSIS vă așteaptă într-o nouă locație! Beauty și lux în Pitești!

Cu o atenție deosebită acordată fiecărui detaliu, Issis Beauty Studio se dovedește a fi un centru de înfrumusețare amenajat cu foarte mult bun gust, care oferă servicii premium într-o atmosferă glam, unde stilul este clar elementul definitoriu.

issis 9 - Salon ISSIS vă așteaptă într-o nouă locație! Beauty și lux în Pitești! Issis 8 - Salon ISSIS vă așteaptă într-o nouă locație! Beauty și lux în Pitești!

 

Issis Beauty Studio este o poveste despre ambiție și determinare, generată de pasiunea celei care a inițiat acest proiect, Daniela Gheorghe, pentru make-up și arta frumoasului, pe care o duce acum la un alt nivel. Issis Beauty Studio are în portofoliu servicii de coafură și styling, make-up, manechiură și pedichiură, executate de aceeași echipă de profesioniști, urmând să fie adăugate și proceduri de întreținere corporală.

issis 7 - Salon ISSIS vă așteaptă într-o nouă locație! Beauty și lux în Pitești! issis 6 - Salon ISSIS vă așteaptă într-o nouă locație! Beauty și lux în Pitești! Issis 3 - Salon ISSIS vă așteaptă într-o nouă locație! Beauty și lux în Pitești!

De mâine, Issis Salon Beauty își așteaptă clientele în noua locație de pe str. Primăverii, nr 3, care cu siguranță vor aprecia fiecare moment petrecut aici, unde vor fi pe deplin răsfățate.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole