Alina Gorghiu: Prin cooperare putem atinge standardele de dezvoltare locală

de | 05.05.2022 18:14 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Politic

PNL Argeș a participat, joi, 5 mai, la adunarea generală filialei Argeș a Asociației Comunelor din România, în localitatea Boteni. La întâlnire a fost prezentă Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș, alături de mai mulți primari liberali din județ.

Desfășurarea proiectelor locale a fost pe masa de discuții la această adunare, fiind adusă o veste bună și din partea Ministerului Dezvoltării, care a anunțat că astăzi au fost alocate sumele pentru programul de investiții Anghel Saligny.

Argeșul a primit pentru dezvoltare peste 1,5 miliarde de lei. Prin cooperare putem atinge standardele de dezvoltare locală impuse de Uniunea Europeană. Un lucru este cert: proiectele bune pentru toți argeșenii nu au culoare politică!” a transmis Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș.

Legea offshore, depusă în Parlament de PNL, reduce dependența de gazul rusesc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Boteni | PNL | PNL Argeș