(VIDEO) Șofer de 63 de ani – implicat în accident pe DN 73! A ajuns pe contrasens

de | 06.06.2022 11:42 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Rural

Un accident rutier s-a produs, luni după-amiază, în localitatea Schitu Golești, un autoturism răsturnându-se în afara părții carosabile.

Ajunși la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au constatat că șoferul, un bărbat de 66 de ani, din Micești, care se deplasa pe DN 73 din direcția Câmpulung spre Pitești, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Mașina a ajuns pe contrasens, lovind un cap de pod și ajungând într-un șanț.

accident schitu - (VIDEO) Șofer de 63 de ani - implicat în accident pe DN 73! A ajuns pe contrasens

Foto ISU Argeș

Oamenii legii vor întocmi dosar penal pentru vătămare vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

La locul accidentului au intervinit pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Bărbatul a suferit o rană la piciorul stâng, fiind transportat la spital de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat.
La fața locului pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

DN Pitești – Câmpulung – magnet pentru accidente! Numeroase VIP-uri au dat de necaz pe acest drum! Vezi cine!

Un alt accident rutier l-a avut în urmă cu lună, ca victimă, pe subprefectul județului Argeș, musceleanul Ciprian Neculăescu. Acesta face naveta Pitești – Câmpulung, iar în dimineața respectivă se afla în drum spre serviciu, pe DN73, la volanul unei mașini Duster. Pe raza localității Stâlpeni a fost lovit de o Dacia Sandero, evenimentul auto provocându-i, din fericire, doar răni ușoare subprefectului Neculăescu.

masina subprefect - (VIDEO) Șofer de 63 de ani - implicat în accident pe DN 73! A ajuns pe contrasens

După cum au transmis reprezentanții Poliției, cel care a provocat accidentul, un bărbat de 47 de ani din Mihăești, a pierdut controlul volanului din neatenție și a intrat pe contrasens lovind Dusterul condus regulamentar de Ciprian Neculăescu, iar după impact acesta s-a mai deplasat câțiva metri și s-a oprit în glisiera metalică de la marginea șoselei. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă.

neculaescu subprefect - (VIDEO) Șofer de 63 de ani - implicat în accident pe DN 73! A ajuns pe contrasens

La câteva zile de la accident, subprefectul Neculăescu încă resimțea durerile de la leziunile provocate în urma accidentului. Acesta ne-a mărturisit că are dureri în zona în care l-a ținut centura de siguranță și că a tras o spaimă cumplită.

Nu sunt adeptul vitezei și, de 20 de ani de când conduc, nu am avut probleme de acest gen. A fost o experiență foarte neplăcută, pentru că eu mergeam regulamentar și. dintr-odată. a venit acea mașină spre mine. Am încercat pe cât posibil să o evit, însă nu am avut loc foarte mult, pentru că drumul era mărginit de o glisieră. M-am speriat mai ales că nu se mai deschidea ușa de la șofer și de sub capotă se vedea un praf sau fum și a trebuit să ies pe ușa din spate. Este îngrijorător faptul că tu mergi regulamentar, respecți restricțiile de viteză și o pățești din cauza unei persoane neatente.”, ne-a declarat subprefectul Ciprian Neculăescu.

ciprian neculaescu - (VIDEO) Șofer de 63 de ani - implicat în accident pe DN 73! A ajuns pe contrasens

Domnia sa nu este singura persoană publică ce a avut accidente pe DN 73, acesta fiind un drum cu numeroase tragedii rutiere, soldate cu pagube materiale și pierderi umane.

Primarul din Bălilești. Dusterul i-a fost puternic lovit de un autoturism care nu a păstrat distanța

În iulie 2019, primarul de la Bălilești, Cătălin Turturică, ajungea la spital după un incident rutier pe DN 73. Deși mergea regulamentar, un participant la trafic nu a păstrat distanța și a intrat în plin în Dusterul edilului.

Am fost implicat într-un accident rutier produs printr-o lovitură din spate a altui autovehicul, în timp ce eu am oprit autoutilitara Dacia Duster, pe care o conduceam, pentru că în fața mea un alt autovehicul a făcut aceeași manevră de oprire să evite coeziunea cu mașina din fața sa. Loviturile autovehiculelor s-au produs astfel în lanț. Eu am fost la mijloc și am fost și cel mai afectat. Am făcut toate investigațiile la Spitalul Județean de Urgență Pitești și nu am probleme grave de sănătate. Mulțumesc lui Dumnezeu că a avut grijă de noi, toți cei care am lovit mașinile și ne-a apărat de la altele mai grave! Mașinile se vor repara și atât noi, cât și cei dragi ai noștri ușor, ușor ne vom reveni la normal, dar niciodată eu n-am să uit ajutorul divin.”, a fost mesajul transmis de către primarul Cătălin Turturică, în care a povestit cele întâmplate, la acel moment.

Sorin Apostoliceanu. Mașină avariată pe Calea Câmpulung

Liberalul Sorin Apostoliceanu, fostul viceprimar al Piteștiului, locuiește pe una dintre străzile adiacente rutei Calea Câmpulung. Și aceasta este o porțiune sensibilă a DN73, unde este ziua și accidentul. Sorin Apostoliceanu a relatat la un moment dat că mașina i-a fost lovită destul de rău, din spate.

sorin apostoliceanu - (VIDEO) Șofer de 63 de ani - implicat în accident pe DN 73! A ajuns pe contrasens

Sunt accidente în fiecare zi când noi stăm să facem stânga spre Toma Ghenea și bezmeticii gonesc fără să se uite în față!”, ne-a mărturisit acesta.

Ex-consilierul local Ionuț Popescu a lovit mașina instituției

Tot pe Calea Câmpulung a avut accident și un alt ales local, Ionuț Popescu, fost consilier local și director al ADIA. În 2021, acesta a plecat cu Loganul de serviciu și, la întoarcerea din Pitești, fiind și sub influența alcoolului, a avut un accident serios, din care mașina a ieșit foarte avariată.

VIP-uri ieșite pe plus la etilotest

Că tot am ajuns la consum de alcool, avem și câteva VIP-uri prinse la volan după ce au băut.
Cel mai recent caz este al consilierului județean PNL, Liviu Iana. În noaptea de Florii, acesta a fost oprit de polițiștii rutieri la ieșirea din Câmpulung. Când a suflat în etilotest, acesta a arătat o alcoolemie de 0,28.

liviu iana - (VIDEO) Șofer de 63 de ani - implicat în accident pe DN 73! A ajuns pe contrasens

cof

Și fostul prefect de Argeș, Gogu Davidescu, a fost lăsat fără permis, 90 de zile, din cauza alcoolului. În august 2020, acesta a fost oprit în trafic și când a suflat în etilotest, pe aparat a apărut 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

gogu davidescu - (VIDEO) Șofer de 63 de ani - implicat în accident pe DN 73! A ajuns pe contrasens

Ex-primarul Câmpulungului, Liviu Țâroiu, a fost condamnat la 9 luni de închisoare, cu amânarea pedepsei pentru doi ani, după ce pe 6 ianuarie 2020 a condus beat maşina Primăriei.

taroiu - (VIDEO) Șofer de 63 de ani - implicat în accident pe DN 73! A ajuns pe contrasens

Ţâroiu se afla la volanul unui Duster și se îndrepta spre casă, însă a acroşat un automobil care aştepta la semafor. În urma testării, i-a ieșit o alcoolemie de 0,8 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, șoferi! Se fac lucrări de reparații pe mai multe drumuri din Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Duster | ISU | Pitești | SMURD | Sorin Apostoliceanu | Stâlpeni

Ultimele articole