anchetaonline.ro

(VIDEO) O mașină a intrat într-un TIR în Bascov!

de | 14.08.2022 11:58 | Știri, Eveniment, Județean

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, în localitatea Bascov, la ieșirea din pasaj, spre Râmnicu Vâlcea. În eveniment sunt implicate un autoturism și un TIR încărcat cu electrocasnice.
La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.
În urma evenimentului o femeie, în vârstă de circa 63 de ani, a avut nevoie de asistență medicală din partea paramedicilor SMURD, aceasta suferind un atac de panică.

Din fericire nu a fost necesar transportul la spital.

Pe de altă parte, șoferul tirului nu are nimic.

Din cauza accidentului traficul este blocat, pentru a fi scoasă mașina în afara străzii, Un tir a decuplat remorca și a tractat autoturismul imobilizat până în afara străzii

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu 2 autoturisme în Rădești!

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | SMURD
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: