anchetaonline.ro

(VIDEO) Un tânăr de 22 de ani a băut și i-a furat mașina unui prieten deși nu poseda nici permis de conducere! Pitești

de | 14.08.2022 11:54 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul zilei de vineri, 12 august, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați, de către un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că, un prieten i-a furat mașina care se afla parcat în fața blocului unde locuiește.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, iar în urma verificărilor s-a constatat că cei doi au petrecut în acea noapte, amândoi consumând băuturi alcoolice. După ce au coborât amandoi în fața blocului, prietenul său, în vârstă de 27 de ani, din Izvoru, s-a urcat în mașină și a plecat cu ea fără acordul proprietarului.
Ulterior, bărbatul a revenit cu mașina în parcarea blocului, unde a și fost găsit de polițiști.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că, autoturismul în cauză este neînmatriculat, iar bărbatul nu posedă permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unu vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

De asemenea, față de apelant se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 27 de ani a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.”, anunță IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! O mașină a intrat într-un TIR în Bascov!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești