Tragic! Femeia căzută de la etajul unui bloc din Pitești – a murit!

de | 03.05.2023 19:09 | Știri, Eveniment, Importante, Pitești

Update

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc de locuințe.

Din păcate, echipajul medical a constatat decesul persoanei în cauză, femeie de 67 de ani.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Pentru stabilirea cauzelor decesului, în cauză va fi efectuată autopsia medico-legală, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”, informează IPJ Argeș.

Informații inițiale

ACUM în Pitești! Femeie căzută de la etaj!

Polițiștii piteșteni au fost sesizați, în urmă cu doar câteva momente, cu privire la o persoană căzută de la etajul unui bloc de locuințe din cartierul Trivale, municipiul Pitești.

Conform primelor date transmise de către IPJ Argeș, ar fi vorba despre o femeie, care, în aceste momente se află în stare de inconștiență.

La fața locului intervine de urgență un echipaj medical. De asemenea, și polițiștii au sosit la locul evenimentului.

Știre în curs de actuzalizare.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu 4 mașini la podul Viilor – Pitești! Un tânăr a fost transportat la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Trivale