Ion Mînzînă: ”Avem ca primă prioritate pentru acest mandat cât mai mulți kilometri de drumuri la standarde europene!”

de | 03.05.2023 18:47 | Știri, Județean, Politic

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean (CJ) și al PSD Argeș a fost astăzi să vadă stadiul lucrărilor pe mai multe drumuri județene. Acesta s-a arătat încrezător de stadiul lucrărilor și a explicat că primă prioritate, pentru acest mandat, este ”cât mai mulți kilometri la standarde europene”.

”Am fost astăzi să vedem stadiul lucrărilor la DJ 703B Pădureți – Costești, investiție derulată de Consiliul Judetean Arges prin programul național Anghel Saligny, drum cu o lungime de 10 kilometri, alături de primarul Ion Baicea.

Am fost și pe DJ 704E Cotmeana – Ursoaia, un drum de 4,6 kilometri lungime, investiție prin Regia de Drumuri a Consiliului Județean, o investiție finanțată printr-un credit obținut de la o bancă privată.

Dorința noastră este să aducem cât mai mult confort cetățenilor județului Argeș. Încercăm prin toate mijloacele să recuperăm un decalaj pe care probabil, la un moment dat, l-am avut comparativ cu alte județe.

Plecăm totuși de la realitatea că în Argeș, având o rețea de drumuri județene cu o lungime de 1200 de kilometri, este foarte greu.

Avem ca primă prioritate, pentru acest mandat, cât mai mulți kilometri la standarde europene.

Lucrările se desfășoară în condiții bune și vreau să mulțumesc constructorilor pentru angajament și pentru seriozitatea de care au dat dovadă în toată această perioadă”, a explicat Ion Mînzînă, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook a PSD Argeș.

Găsiți aici imagini din teren.

Foto: print screen Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Senatorul Cristina Stocheci: „Cine va vedea «Tricolorul» pe eticheta unui produs va avea garanția că respectivul produs conține materii prime românești”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș

Ultimele articole