Acuzații grave! Minoră șantajată și agresată fizic de un adolescent de 16 ani din Mălureni

de | 05.03.2024 15:10 | Județean, Eveniment, Importante

Pe 04 martie, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe
lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de șantaj (trei infracțiuni), lovirea sau alte violențe și violarea vieții private.

Vizat în acest dosar este un minor de 16 ani din Mălureni.

Potrivit cercetărilor, din noiembrie 2023 și până în prezent, tânărul ar fi șantajat o minoră să îi ofere diferite sume de bani, pentru a nu face publice imagini compromiţătoare cu aceasta. Tânărul ar fi primit de la persoana vătămată sumele de 1.000 de euro și 1.500 de lei, precum și o bijuterie din aur.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada noiembrie 2023 și până în prezent, cel în cauză ar fi solicitat, în repetate rânduri, unei minore să îi remită bunuri și sume de bani, pentru a nu distribui fotografii în care persoana vătămată apărea în ipostaze indecente, precum și o înregistrare video, cu conotații sexuale, efectuată fără acordul acesteia.
Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că minorul ar fi primit de la persoana vătămată sumele de 1.000 de euro și 1.500 de lei, precum și o bijuterie din aur.”, transmite IPJ Argeș

Mai mult de atât, luna trecută, tânărul de 16 ani ar fi agresat fizic atât fata șantajată, cât și un coleg de-al ei. De asemenea, ar fi distribuit pe un grup de elevi o fotografie compromițătoare cu minora în cauză.

De asemenea, în cursul lunii februarie 2024, minorul ar fi agresat fizic, atât persoana vătămată, cât și un alt minor, din aceeași clasă cu fata, în timp ce se aflau la școala unde aceștia învață.
Totodată, cel în cauză ar fi distribuit pe un grup în mediul online, format din elevi, una din fotografiile compromițătoare în care persoana vătămată apărea in ipostaze indecente.”, adaugă IPJ Argeș

Cazul a ajuns în atenția Poliției, iar pe 26 februarie, a fost organizată și desfășurată o acțiune de prindere în flagrant a adolescentului de 16 ani. El a fost depistat având asupra sa suma de 400 de euro, pe care acesta a primit-o anterior de la minora șantajată.

După prinderea în flagrant, băiatul a fost dus la sediul poliției, pentru audiere.

După administrarea probatoriului, pe 04 martie, acesta a fost  reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv StirideCluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Un minor acuză că a fost agresat de o angajată a unui Centru de Tip Familial

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mălureni

Ultimele articole