AUTOPALERMO – O CĂLĂTORIE AUTOMOBILISTICĂ UNICĂ

de | 05.03.2024 15:12 | Pitești, Din ediția tipărită, Lifestyle

Cu o experiență de peste două decenii, Autopalermo este concesionar și unic distribuitor autorizat al mărcilor Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Kia și MG în județul Argeș.

Autopalermo

Situat în Pitești, pe strada Depozitelor, nr. 23 și inaugurat în 2002, oferă clienților nu doar autovehicule, ci și o experiență completă și personalizată. În urmă cu trei ani, Autopalermo a devenit și distribuitor al mărcii Kia, iar de la sfârșitul anului trecut clienții pot achiziționa și MG.

Autopalermo

Aceste mărci completează perfect portofoliul distribuitorului, punând la dispoziție doritorilor o varietate de opțiuni, pentru orice preferințe și necesități.

Autopalermo

De asemenea, la Autopalermo clienții pot beneficia de achiziția autovehiculului prin PROGRAMUL RABLA.

Dealerul auto s-a impus pe piața din Argeș prin seriozitatea în serviciile oferite, creându-și astfel un portofoliu de clienți mulțumiți, care la rândul lor au oferit distribuitorului recenzii pozitive, dar și fidelitate.

Autopalermo

Autopalermo pune la dispoziția clienților o gamă largă de servicii, fiindu-le alături la fiecare pas presupus de achiziționarea unei mașini. Astfel, cei interesați pot beneficia de servicii de consiliere pentru vânzare, dar și postvânzare, la cele mai înalte standarde de calitate impuse de producători și importatori (servicii de diagnoză, mecanică, electrică, tinichigerie-vopsitorie, ITP, constatare daune, servicii în garanție și postgaranție, spălătorie auto). De asemenea, potențialii clienți pot primi informații legate de creditare, în cazul persoanelor fizice, leasing financiar sau operațional, în cazul persoanelor juridice.

Autopalermo

Echipa profesionistă și dedicată este gata să își ghideze clienții spre alegerea perfectă, iar experiența îndelungată în industrie face din distribuitor un partener de încredere. Autopalermo oferă nu doar mașini, ci și o călătorie automobilistică unică.

Autopalermo

CONTACT SHOWROOM

Adresa: Pitesti, Str. Depozitelor nr. 23

Program de lucru:

  • Luni – Vineri: 08:30 -17:30,
  • Sambata: 9:00-13:00

Email: vanzari@autopalermo.ro

Telefon: 0248.222.249

CONTACT SERVICE

Adresa: Str. Depozitelor nr. 23

Program de lucru:

Luni – Vineri: 08:00 -17:00 (pauza 12:00 -13:00)

Email: service@autopalermo.ro

Telefon: 0248.221.007

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Autopalermo