AdBlue® –  pariul New Design Composite pentru un mediu mai curat

de | 01.08.2023 09:00 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

  • Valoarea face diferența, valoarea creează dependența!

New Design Composite este o afacere de familie înfiinţată în 2002 de Olimpia şi Marian Doru, a cărei activitate este complexă, începând cu producția și finalizând prin comercializarea produselor companie, atât pe plan intern cât și pe plan extern.

Încă de la început, compania și-a propus îmbogățirea gamei de produse oferite, iar de fiecare dată s-a prezentat în fața clienților cu modele și produse noi, anticipând nevoile clienților, atuurile New Design Composite fiind eficiență, rapiditate, eficacitate, flexibilitate, adaptabilitate rapidă la schimbări, urmărire continuă a valorii oferite clienţilor companiei.

colaj produse fibra - AdBlue® -  pariul New Design Composite pentru un mediu mai curat

În același timp, New Design Composite a manifestat o preocupare permanentă privind dotarea cu echipamente și instalații performante, implementarea permanentă de proiecte noi, realizarea de investiții noi și moderne, a urmărit continuu mărirea și diversificarea parcului auto, tocmai pentru a oferi clientului un serviciu complet, adăugând astfel o nouă direcție de dezvoltare, respectiv transportul produselor.

Olimpia doru - AdBlue® -  pariul New Design Composite pentru un mediu mai curat2 olimpia doru - AdBlue® -  pariul New Design Composite pentru un mediu mai curat

New Design Composite s-a dezvoltat în jurul sprijinului constant pe care îl oferă clienților în atingerea propriilor obiective​. Gama de produse a New Design Composite s-a diversificat în funcție de nevoile clienților și se dezvoltă în trei mari direcții:

  1. Soluții AdBlue pentru un mediu fără noxe
  2. Produse realizate din rășină poliesterică nesaturată armată cu fibre de sticlă
  3. Producție și comercializare produse de îngrijire și curățenie auto

AdBlue® îmbuteliat sau cu livrare vrac, pentru toate tipurile de autovehicule

Reducerea emisiilor nocive este importantă pentru mediu și pentru sănătatea noastră. AdBlue® reduce emisiile nocive, asigurând un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți.

Deși pentru mulți pare un produs cu o importanță secundară, calitatea AdBlue® are impact semnificativ asupra costurilor unei firme de transport, influențând consumul de carburant. AdBlue® este un produs cheie pentru toate vehiculele care folosesc tehnologia SCR (Selective Catalytic Reduction), o tehnologie cu ajutorul căreia sunt reduse nivelul emisiilor toxice şi în special al oxizilor de azot NOx.

New Design Composite produce la standarde superioare AdBlue® pentru toate tipurile de autovehicule care folosesc tehnologia SCR: autoturisme, camioane de mare tonaj, utilaje agricole, nave maritime. „Adblue, marcă înregistrată” presupune că acest produs este obținut prin respectarea unei rețete standardizate, ce integrează inclusiv tehnologia de fabricație și are trasabilitate, începând cu achiziția și testarea materiei prime.

Compoziția chimică a AdBlue este impusă prin standardul VDA și orice deviație duce la creșterea emisiilor poluante și la acumularea depunerilor pe componentele sistemului SCR. Tehnologia a evoluat de la motoarele Euro IV și până la Euro VI, consumul de carburant fiind mult diminuat, însă performanțele noilor motoare nu pot fi obținute fără utilizarea unui AdBlue conform, aşa cum este cel produs de New Design Composite.

În 2022, compania a pus accent pe dezvoltarea afacerii AdBlue, obiectiv realizat prin mărirea capacității de producție, în vederea încheierii de noi parteneriate, fără a afecta relațiile contractuale cu partenerii tradiționali.

2022 a fost, de altfel, cel mai bun din istoria companiei, New Design Composite reuşind să atingă un nivel-record al cifrei de afaceri, cea mai mare din istoria companiei coordonate de către Olimpia și Marian Doru  – 54,6 milioane lei, faţă de 30,8 milioane lei în anul anterior, ceea ce reprezintă o accelerare a businessului de peste 77 de procente -, în paralel cu o triplare a profitului, care a ajuns la 16 milioane lei.

Produsele AdBlue® sunt comercializate de New Design Composite în diverse variante de ambalaje, de la bidoane de 10 litri, la containere de 1000 litri şi chiar cisterne. Astfel, agenţii economici care au nevoie constantă de soluție AdBlue®, în cantitate mare, pot comanda, iar New Design Composite livrează cu cisterna aflată în dotarea companiei oriunde se află clientul.

 Produse fabricate în Argeș

Gama de produse realizate în spațiile industriale pe care New Design Composite le deține la intrarea în Pitești, dinspre Autostradă, sunt împărțite pe patru mari categorii:

► Soluții pentru un mediu fără noxe, un mediu mai curat:

  • produse AdBlue® – marcă înregistrată a V.D.A.

Articole din rășină poliesterică nesaturată armată cu fibre de sticlă:

  • rezervoare din poliester de mare capacitate având ca destinație implanturile mari de alimentare cu apă, pentru zonele defavorizate;
  • rezervoare simple sau izolate cu spumă poliuretanică, pentru industria chimică;
  • scrubbere pentru instalații chimice;
  • ministații de epurare şi tratare a apelor uzate;
  • fose vidanjabile;
  • toalete ecologice;
  • cabine modulare izolate cu spumă poliuretanică, pentru pază şi protecție, comerț, birouri de șantier, stații PECO;
  • paravânturi auto;
  • alte repere pentru piața liberă.

► Produse de îngrijire și curățenie auto:

  • antigel auto;
  • antigel instalații industriale;
  • apă demineralizată;
  • degivrant auto;
  • lichid de curățire parbriz, formulă vară/iarnă.

LICHID DE SPALARE PARBRIZ 2 - AdBlue® -  pariul New Design Composite pentru un mediu mai curat

Dezinfectanți (biocide) pentru igiena umană și suprafețe inerte:

  • alcool sanitar Meedsan;
  • dezinfectant lichid pentru mâini;
  • dezinfectant gel pentru mâini;
  • dezinfectant pentru suprafețe.

Toate aceste produse fabricate în Argeș pot fi achiziționate din magazine din țară și din județ, dar și de la sediul companiei New Design Composite, situat în Pitești, la intrarea pe Autostrada A1, vizavi de Vamă.

LICHID DE SPALARE PARBRIZ 1 - AdBlue® -  pariul New Design Composite pentru un mediu mai curat ADBLUE amb.diverse - AdBlue® -  pariul New Design Composite pentru un mediu mai curat

Adresa:

Bd. Petrochimiștilor nr. 45, Pitesti, Jud. Argeș, România;

Program: 8:00 – 16:00.

Telefon: +4 0248 217 850; +4 0248 615 437; +4 0753 040 506; +4 0755 011 802.

E-mail: adblue@newdesigncomposite.ro; office@newdesigncomposite.ro.

Web:

  • www.newdesigncomposite.ro;
  • Facebook NewDesignComposite;
  • Facebook AdBlue-NDC.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: New Design Composite