anchetaonline.ro

Administratorul unei firme din Câmpulung a furat statul de peste 600.000 de lei!

de | 25.09.2022 16:10 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei joi, 22 septembrie, au fost finalizate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.
Din cercetări
le efectuate de către organele legii, s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani, din Câmpulung, care era administratorul unei firme de pe raza comunei Dragoslavele, alături de alțe două firme comerciale din Iași, ar fi precizat în acte că au cumpărat mai multe materiale prime, pentru a evita plata obligațiilor fiscale. A fost vorba, astfel, de 62 de facturi fiscale false.
A fost făcut un prejudiciu de peste 600.000 de lei.

Polițiștii au pus sechestru asupra bunurilor mobile și imobile ale persoanelor în cauză, până la concurența sumei stabilite ca prejudiciu.
Dosarul penal a fost înaintat la Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Discriminarea unui elev de clasa a III-a! Învățătoarea care a jignit un copil cu autism!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung | Tribunalul Argeș