anchetaonline.ro

Discriminarea unui elev de clasa a III-a! Învățătoarea care a jignit un copil cu autism!

de | 25.09.2022 15:12 | Știri, Eveniment, Județean

Învățătoarea unei școli din Bacău a jignit un copil cu autism pe care care îl are în clasa sa. Copilul este clasa a III-a și suferă de autism, iar femeia, pe numele ei Alina Munteanu, nu i-ar mai fi permis mamei lui să vină în instituția de învățământ deoarece consideră că asta îl va face dependent.

Totul a pornit de la un conflict pe care elevul cu autism l-ar fi avut cu un alt coleg, iar problema ar fi ajuns la directoare, ca mai apoi la învățătoare. Alina M. i-a interzis, astfel, femeii de a-și mai conduce copilul la școală.

autism - Discriminarea unui elev de clasa a III-a! Învățătoarea care a jignit un copil cu autism!

După o discuție aprinsă între cadrul didactic și mama elevului pe grupul de WhatsApp, învățătoarea spune:Nu pot răspunde de toți handicapații, eu răspund doar de copiii ok care se integrează.

invatatoare autism - Discriminarea unui elev de clasa a III-a! Învățătoarea care a jignit un copil cu autism!

Conform genștiri, mama elevului s-a dus cu mesajele, drept dovadă, la Inspectoratul Școlar pentru a face o petiție. De asemenea, femeia susținere că va face plângere penală pentru amenințare și discriminare.

Nici conducerea școlii nu se lasă mai prejos, care îi ia apărarea învățătoarei. Conducerea susține că mama băiatului a mai fost implicată în neînțelegeri, atât cu învățătoarea, cât și cu alți părinți care susțin că băiatul deranjează orele.

 

 

 

Sursa Foto: Facebook| Nala Namikaze

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident spectaculos în Argeș! Șoferița de 21 de ani era beată și în chiloți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bacău