anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident spectaculos în Argeș! Șoferița de 21 de ani era beată și în chiloți!

de | 25.09.2022 12:40 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Un accident spectaculos a avut loc, noaptea trecută, în jurul orei 03:00, pe raza comunei Moșoaia, în județul Argeș, acolo unde o șoferiță de doar 21 de ani a intrat cu mașina violent într-un cap de pod și s-a răsucit de repetate ori. Protagonista evenimentului nu era îmbrăcată decât într-o pereche de chiloți, iar în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că a consumat alcool, reieșind astfel 0,85 la mie alcool pur în aerul expirat. Mai mult de atât, aceasta s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat recoltarea probelor de sânge.

image00003 - (VIDEO) Accident spectaculos în Argeș! Șoferița de 21 de ani era beată și în chiloți!

La fața locului a ajuns și familia fetei, iar pentru a o proteja, mama acesteia susține că ea s-ar fi aflat la volan, însă martorii neagă această afirmație.

Tinerei i-au fost făcute mai multe fotografii, de către martori, în timp ce i se dădeau haine pentru a se îmbrăca.


Politiștii i-au audiat și pe martori pentru a stabili exact cine a condus. Din fericire nu au fost victime care să fi ajuns la spital.”, precizează Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș

Totodată, la fața locului s-au deplasat și echipajele de salvare pentru acordarea primului ajutor, dar și pentru transportul la o unitate medicală în caz de nevoie. Totodată, s-au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor întrucât erau scurgeri de lichide combustibile.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Un autoturism răsturnat în Argeș!

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: