anchetaonline.ro

BeActive la Pitești! Au participat peste 250 de elevi din Argeș!

de | 25.09.2022 13:17 | Știri, Eveniment, Județean

Astăzi, 25 septembrie,a avut loc în centrul municipiului Pitești crosul BeActive, unde au participat peste 250 de elevi de gimnaziu din școlile din Argeș! Mai mult de atât, acolo a fost prezent chiar și primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, care a încurajat sportul și a premiat micii participanți pe scena din fața Primăriei Pitești.

pitesti - BeActive la Pitești! Au participat peste 250 de elevi din Argeș!

Sportul înseamnă sănătate, dar, foarte important, dezvoltă calități umane cu consecințe excepționale asupra dezvoltării personalității!

Sportul înseamnă competiție: disciplină, curaj, determinare, acceptare și renunțare, motivație pentru a continua, bucuria unei noi șanse, adică demnitate și fair play!

Mai mult de 250 de elevi de gimnaziu din școlile piteștene și limitrofe, au participat astăzi, 25 septembrie la crosul #BeActive!

Toți sunt câștigători, îi felicit din toată inima!

Felicitări

de asemenea, organizatorilor: Direcția Județeană de Sport, Consiliul Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești (Clubul Sportiv FC Argeș Pitești, Clubul Sportiv Municipal Pitești), Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Asociația Județeană Sportul pentru Toți Argeș, alături de partenerii săi – Asociația Județeană de Atletism Argeș, Clubul Sportiv Procar Racing Team, Facultatea de Științe, Educație Fizică și Informatică, Clubul Sportiv Viitorul H20 Pitești.”, scrie Cristian Gentea.

gentea - BeActive la Pitești! Au participat peste 250 de elevi din Argeș!

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident spectaculos în Argeș! Șoferița de 21 de ani era beată și în chiloți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești | Primăria Municipiului Pitești