Tânăr de 24 de ani – își obliga iubita să se prostitueze în apartamente de prin Pitești!

de | 25.09.2022 16:35 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești


Un bărbat de 24 de ani,
din Bârla, a fost reținut în cursul zilei de vineri, de 23 septembrie, de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, ca urmare a probării activității infracționale pentru infracțiunea de proxenetism.
Din cercetări
le efectuate de polițiști, s-a constatat că acesta și-a obligat iubita, cu care locuia împreună, să întrețină relații sexuale contra cost, în locuințe situate pe raza municipiului Pitești. Acțiunea de proxenetism ar fi avut loc în lunile august și septembrie.
În
cursul zilei de joi, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Următoarea zi. Acesta a fost prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care au dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Totodată, față de acesta au fost impuse, alături de alte obligații, și obligațiiile de a nu se apropia și de a nu comunica prin nicio modalitate cu persoana vătămată.

În cursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, împreună cu polițiștii din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești, au acționat pe raza municipiului Pitești și a localităților arondate, pentru depistarea persoanelor care practică prostituție șipentru prevenirea infracțiunii de proxenetism prin servicii sexuale contra cost, bazate pe violență fizică sau psihică.

Astfel, organele legii au depistat 17 persoane care practicau prostituția în imobile închiriate/unități de cazare pe raza municipiului Pitești, acestea având domiciliile în județele Argeș, Constanța, Giurgiu, Brăila, Olt, Sibiu, Dâmbovița, Ilfov și în muncipiul București.
Persoanele depistate au fost sancționate contravențional, urmând a fi identificați și proprietarii imobilelor închiriate în regim hotelier, în vederea sancționării acestora conform aceluiași act normativ.
Acțiunile de acest fel vor continua.

 

Aspecte legale:

Conform Legii 61/1991R, art. 2, pct. 6 ,,atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale, precum și îndemnul sau determinarea, în același scop, a unei persoane la săvârșirea unor astfel de fapte” constituie contravenție, ce se sancționează cu amendă ce poate fi cuprinsă între 500 și 1.500 de lei.
De asemenea, conform aceluiași act normativ, ,,acceptarea sau tolerarea practicării faptelor prevăzute la pct. 6) în hoteluri, moteluri, campinguri, baruri, restaurante, cluburi, pensiuni, discoteci sau în anexele acestora de către patronii sau administratorii ori conducătorii localurilor respective” (Legea 61/1991R, art.2 pct.7), constituie contravenție, ce se sancționează cu amendă ce poate fi cuprinsă între 500 și 1.500 de lei.”, anunță IPJ Argeș.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident spectaculos în Argeș! Șoferița de 21 de ani era beată și în chiloți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ilfov | Pitești

Ultimele articole