Un bărbat din Argeș, prins la furat de lemne!

de | 25.09.2022 17:39 | Știri, Eveniment, Județean

Un bărbat 34 de ani, din Țițești, a fost prins de Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Ordine Publșică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, care acționau pentru verificarea legalității circulației materialelor lemnoase, transportând îlemne într-un autocamion specializat, pe DN 73, pe raza comunei Micești. Acesta avea o cantitate mult mai mare decât cea de documentele legale.


Astfel, cu sprijinul unui specialist silvic, polițiștii au reușit să descopere cantitatea care se afla pe plus. A fost vorba despre 1,76 mc lemn foc, respectiv 1,37 mc lemn foc de esență fag și 0,39 mc lemn foc de esență carpen.

Bărbatul a primit o amendă de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentantului Ocolului Silvic Pitești.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr de 24 de ani – își obliga iubita să se prostitueze în apartamente de prin Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole