anchetaonline.ro

Urmărire ca în filme în Argeș! Un șofer de 69 de ani a fugit de poliție!

de | 25.09.2022 18:26 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul dimineții de sâmbătă, în jurul orei 07:00, un șofer de 69 de ani, din Ștefănești, a fost depistat de poliție, conducând pe DN 7, pe raza localității Leordeni, cu viteza excesivă de 104 km/h.

După semnalele de oprire ale polițiștilor bărbatul și-a continuat traseul, fiind necesară urmărirea lui. Pentru a scăpa de agenții de poliție acesta a fost agresiv în trafic și a efectuat mai multe depășiri neregulamentare. Conducătorul auto a fost oprit după ce i-a fost blocat autovehiculul, pe DN 7, în județului Dâmbovița.

Șoferul s-a ales cu o amendă de 2.900 de lei, și cu reținerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 210 zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Abaterile reținute în sarcina acestuia sunt depășirea limitei legale de viteză (cu mai mult de 50 km/h față de limita de pe sectorul de drum pe care a fost constatată abaterea), neoprirea la semnalul polițistului rutier, conduită agresivă în trafic și depășirea neregulamentară.

Polițiștii rutieri argeșeni reamintesc faptul că deținerea permisului de conducere implică respectarea regulilor de circulație, mai degrabă decât exercitarea unui drept (cunoașterea acestora și deținerea unor deprinderi practice pentru deplasarea pe drumurile publice, stând la baza obținerii permisului de conducere).

Încălcarea regulilor de circulație pune în pericol nu doar pe conducătorul vehiculului care săvârșește abaterea, ci și pe ceilalți participanți la trafic, indiferent că aceștia se află în același autovehicul, sau în afara acestuia.”, anunță IPJ Argeș.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident spectaculos în Argeș! Șoferița de 21 de ani era beată și în chiloți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: