Șofer de TIR – beat la 9 dimineața prin Mioveni!

de | 25.09.2022 19:17 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul dimineții de ieri, 24 septembrie, în jurul orei 09:30, un bărbat de 50 de ani, din comuna Săceni, județul Teleorman, a fost depistat de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni în timp ce era la volan, beat.

Bărbatul conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă (TIR), pe DN 73, pe raza orașului Mioveni, iar în urma testării, de către polițiști, cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a abaterii constatate, bărbatul a primit o amendă în valoare de 1.305 lei, și s-a ales cu permisul de conducere reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

 

Foto descriptiv.

trans.info

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident spectaculos în Argeș! Șoferița de 21 de ani era beată și în chiloți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole