anchetaonline.ro

Doi bărbaţi dispăruţi – au fost găsiţi morţi într-o mașină căzută într-un râu!

de | 25.09.2022 20:19 | Știri, Eveniment, Național

Doi bărbaţi care erau dispăruți, din cursul zilei de vineri, au fost găsiți fără suflare, de către autorități, astăzi. Cei doi se aflau într-un autoturism care era căzut în râul Bistriţa Ardeleană, pe raza localităţii Unirea, componentă a municipiului Bistriţa, conform Digi24.

Cei doi erau căutați încă de seara trecută, după ce fratele unuia dintre ei le-a semnalat dispariția.

După sesizarea mașinii de către niște persoane, la fața locului s-au deplasat două autospeciale ale pompierilor, un echipaj de prim-ajutor SMURD şi un echipaj de scafandri. Din păcate, cei doi bărbați de 36 și 37 de ani erau decedați.

Astăzi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi despre faptul că un autoturism a fost găsit răsturnat în râul Bistriţa. La locul evenimentului, în autoturism, au fost identificaţi doi bărbaţi de 36 şi 37 de ani, din Unirea, care din nefericire erau decedaţi. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă. Totodată, va fi dispusă necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului celor doi”, a precizat IPJ.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident spectaculos în Argeș! Șoferița de 21 de ani era beată și în chiloți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD