Adolescent prins în centrul Bucureștiului cu 100 de pliculețe ce conțineau un praf alb

de | 07.10.2023 23:43 | Național, Eveniment

Un adolescent de 17 ani, din București, a fost prins de jandarmi cu droguri asupra sa.

El s-a dat de gol în fața jandarmilor bucureșteni, care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, atunci când, la vederea acestora, s-a ascuns imediat după o mașină parcată.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 7 octombrie, în jurul orei 17:30, în centrul Bucureștiului, pe strada Baia de Fier.

Potrivit Jandarmeriei Române, în urma legitimării și a controlului corporal efectuat, jandarmii au găsit asupra tânărului 100 de pliculețe transparente, tip ziplock, ce conțineau un praf alb.

Tânărul a fost dus la sediul poliției.

Tânărul, în vârstă de 17 ani, a fost condus la sediul secției de poliție și au fost întocmite actele de sesizare a Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, cu modificările și completările ulterioare.”, a adăugat Jandarmeria Română

Reamintim că, un incident similar a avut loc și în noaptea de joi spre vineri, atunci când un tânăr de 16 ani a fost prins de jandarmi, în apropierea Bibliotecii Naționale din Capitală, cu 205 plicuri ce conțineau o substanță albă.

sursă foto mediafax.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr drogat a spart sediul unui post de poliţie și a furat uniforma unui agent

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București