O adolescentă de 16 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit

de | 04.03.2024 08:46 | Național, Eveniment

Sfârșit tragic pentru o adolescentă de 16 ani din Brăila. Și-a pierdut viața într-un accident cumplit provocat chiar de iubitul ei.

Tragedia a avut loc duminică dimineață, pe drumul județean 211D.

Potrivit news.ro, cei doi veneau dinspre Roșiori, iar la intrare în satul Florica tânărul, în vârstă de 23 de ani, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea și a lovit mai mulți pomi aflați pe marginea drumului.

În urma impactului, adolescenta de 16 ani a fost aruncată din mașină. Din păcate, salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fată.

Din primele cercetări a reieşit că un tânăr de 23 de ani, din comuna Roşiori, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 211D, dinspre satul Roşiori, la întrarea în localitatea Florica, ar fi părăsit partea carosabilă şi a lovit pomii situaţi pe marginea acostamentului.  În urma evenimentului a rezultat decesul unei tinere de 16 ani, din comuna Roşiori, pasageră în autovehicul”, a transmis IPJ Brăila

Polițiștii l-au testat pe șofer atât pentru alcool, cât și pentru droguri. La testarea pentru droguri rezultatul a fost negativ, însă aparatul etilotest a arătat o îmbibație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursă foto: IPJ Brăila

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ani grei de închisoare pentru un piteștean de 35 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brăila

Ultimele articole